Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Е, то няма точни стойности. За всеки кадър си е отделно и се работи с тефтер - записва се. Може да е от хартията. На какви стойности на филтрите ти излиза розово? Ако е малко намали магентата с 10%.
а този лист със стойностите го нямам, гледам в описанието на хартията онлайн, но не пише за опемус какви са стойностите...
нищо не разбирам, мътна и кървава ми е,..
ето резултати от миналата година.. същата хартия, същия химикал, съшата температура, даже същия филм, само дето съм се заигравала със стойностите след това и сега пак ще минат 3 дни докато ги уцеля. Яд ме е, че не си записвам.
О, това си е Магента около 40%. Хартията , ако е седяла една година може да е тръгнала. Химикалите (предполагам RA-4) пресни ли са? При , какви стойности ти дава това розово, ако са 60 60 60 може да опиташ с Y 20 M 60 C 20, но всичко зависи от много фактори, да даже и от смяната на лампата на увеличителя.