Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимане на NIGHT of the JUMPs/Нощ на скоковете 2012
Автор: MOPT   
Дата:   24-11-12 16:17

Здравейте, тази година отново ще има кръг (май отново финален) от това шоу. Залата е отново Арена Армеец. Въпросът ми е дали някой е ходил миналата година като зрител и дали са давали да се снима? И какво е било осветлението? Имам желание да отида семейно и не мога да пропусна възможността да поснимам ей така за кеф :). Притеснява ме, че може да има забрана за снимане и съответно да ми правят проблем ако вкарам Д7000.

Отговори на това съобщение
 Re: Снимане на NIGHT of the JUMPs/Нощ на скоковете 2012
Автор: anaconda73   
Дата:   25-11-12 00:10

http://www.photovitan.com/blog/archives/333

Дано да съм помогнал, ако имаш и други въпроси, съм готов да ти отговоря. Като цяло условията са трудни за снимане.

Автор: mopt   
Дата:   25-11-12 14:48

Супер снимки [smilie24] . Това от кой сектор (блок/ ред) е снимано? Аз имам дълго варио с макс. бленда 4, което очевидно няма да стигне, но като гледам милиметрите на които са снимките може би ще мога да използвам макрото на 105/2.8. Иначе и при мен ИСОто до 3200 е приемливо.
Охраната направи ли някакъв коментар отностно техниката?

Автор: anaconda73   
Дата:   25-11-12 18:44

Никой няма да ти прави проблем за каквото и да е било. Може да се местиш където си искаш, стига да не пречиш на другите зрители. Когато започнат да скачат, ти ще видиш сам кое е най-доброто място да се снима, проблемът с прожекторите е по-сериозен, защото повечето ти светят на контра.
Покажи после крайния резултат.

Автор: mirelay   
Дата:   15-12-12 11:15

Много полезна тема, и аз искам да си вкарам К20D-то и се чудех дали е разрешено. Благодаря!

Автор: dimsan1990   
Дата:   15-12-12 12:36

КОГА Е ДАТАТА? И КОЛКО Е БИЛЕТА?? [smilie8]

Автор: mirelay   
Дата:   15-12-12 14:12

Виж тук

Автор: MOPT   
Дата:   16-12-12 18:49

В края на краищата го гледах по телевизията. Цените на билетите беше [smilie10] [smilie23] , особено като мислех да заведа и семейството (4 билета по 80 лв ..). Май повечето хора си бяха спестили тези пари защото нямаше много публика.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »