Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Аз лично нямам смелостта да направя ТОВА и свалям шапка на това което сте постигнали. Фотографиите изобщо не ги коментирам, мисля ме е излишно. Чувствам се горд като виждам трибагреника на такива места. Продължавайте в същия дух!!!!!
Страхотни кадри, браво!
И аз искам да стигна до там някой ден. На 5:38 се виждат едни обувки Salewa Blackird ако не се лъжа. Би ли споделил как се представиха до върха и обратно (ако знаеш де)? Дали едни Salewa Rapace (хвърлил съм им око) ще свършат работа?
Въобще, ако споделиш всякакви съвети по екипировката ще бъде от полза.
Аз бях с обувки Lowa, яке и панталон berghaus, вълнено термобельо, полар-дебел, щеки - 1бр., пикел, маска за глава. Без никакъв проблем от студа и влага /температура -5 градуса, вътърът до 80-100км/час ги правеше да изглеждат като -25 от време на време. Проблем имах само със ски очилата, който се изпотяваха и ги махнах за да виждам добре. Фотоапарат Canon G1X- за видеото и снимките.
Съгласен с Magnifico. На втората минута спрях звука, адски несъвместими стилове един с друг пък и на фона на планината никак не се връзват. Въпрос на личен вкус все пак. Инак страхотно приключение, дай боже всеки му да се покатери на покрива на Европа. Ненов - чакам следваща цел Елбрус
С музиката нямах голям избор. Държах да не нарушавам авторски права и използвах музика на мои приятели от Варна с тяхното съгласие/Юри Стойков и група REV/. През целия път слушах рок музика /действа като допинг/ и за това при изкачванията звучи такава. А музиката на Юри Стойков в края на филма е просто вълшебна и пасва много добре на пейзажите.