Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна
 ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2012
Автор: sas   
Дата:   06-10-12 01:29

Официалното инфо и

форма за записване на ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2012

И наздраве [beer] [beer] [beer]

( Вероятно ще има леки промени по програмата, допълнителни изненади и т.н.) До няколко дни ще уточним всичко.

Отговори на това съобщение
 Re: ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2012 - форма за записване
Автор: papi   
Дата:   06-10-12 03:45

[smilie24] група 113 да се преброим [smilie24] [smile]

Публикацията е редактирана (06-10-12 04:11)

Автор: papi   
Дата:   06-10-12 03:51

Цената е 140 лв при записване до 17-ти ноември и 148лв при записване след 17-ти ноември и включва целия 4 дневен (3 нощувки) пакет в хотел 4 звезди със закуска, обяд вечеря, допълнителни коктейли, кафе паузи, лекции, студио, модели, участие в конкурс, изложба и други.

допуснали сте грешка
преполагам че датите са за октомври месец

Автор: skaishev   
Дата:   06-10-12 07:18

Още една грешка:

ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2011

Чакаме и цени само за присъствие на лекциите, уъркшоповете и купоните без нощувка и закуска за хора от Плевен

[beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   06-10-12 07:23

А последния ден датата е последната от миналата година 16.10, случват се такива работи, ама не това е най-важното [beer]

Автор: Jaly   
Дата:   06-10-12 08:20

Може ли малко информация за това кой ще води съответните лекции, предполагам, че вече има яснота по този въпрос?

Автор: J0R0   
Дата:   06-10-12 08:25

Аз, Бони, Васко, Жоро от Фактор, Даниел Нановски - за сайта

Автор: Jaly   
Дата:   06-10-12 08:29

Благодаря Жоро:)

Автор: da.fo   
Дата:   06-10-12 09:45

Стаите са 2-ки, а ние като сме 3-ма с 8 годишната ни дъщеричка [smilie11]. Или аз при някоя съфорумка [smilie3] ?

Автор: mixmike   
Дата:   06-10-12 09:45

Там сме!
В сайта на хотела има линкове към 3 други. Като гледам и местата в хотел Кайлъка са малко за групата която се очаква. Това значи ли че отново ще сме в различни хотели, че гледам някои са в центъра, друг в покрайнините...Едва ли, ама аз да попитам [smile]

Дата:   06-10-12 09:48

Не са малко, над 200 места има в Парк хотела.

Автор: ilchoni   
Дата:   06-10-12 10:18

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: atrifonov   
Дата:   06-10-12 10:30

Фотобандата ще бъде представена подобаващо[cool]

Автор: fisheye   
Дата:   06-10-12 10:51

[beer]

Дата:   06-10-12 11:43

Автор: da.fo
Стаите са 2-ки, а ние като сме 3-ма с 8 годишната ни дъщеричка [smilie11]. Или аз при някоя съфорумка [smilie3] ?

Ти при някоя съфорумка е също добър вариант, но има вариант жената при някой съфорумец.

Както има и варианти за настаняване в тройни и четворни стаи (апартаменти), които ще са приоритетно за семейства с деца.

Автор: georgioiv   
Дата:   06-10-12 12:30

чудя се ако предложа на жена ми да отидем с едномесечното бебе - дали няма да ям бой... [smilie18]

Автор: pivanov   
Дата:   06-10-12 12:42

А може ли запиването да го оставим за по време на феста или да започваме още със записването? [smile] [beer] [beer] [beer]

"форма за запиване на ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2012"
[beer] [smile] [beer]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   06-10-12 12:57

ДА, ПЪРВИЯ ПОСТ ЯКО КЕФИ " форма за заПИване на ФОТО ФОРУМ ФЕСТ 2012 " - още от Формата става ясно ЗА КО ИДЕ РЕЧ всъщност на тоя фест [smilie21] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ИНАЧЕ, не мен лекциите няма да са ми особено интересни, пак ще посетя за принципа.. ама не са ми бащ най-вълнуващи - не ми е далечна материята де.. ама не ми е много ново :)

Обаче Ъфкорс сме там... само да измисля сам ли ще идвам или с дечурлига... и се чудя как да пратя кинтите де. Плахо да попитам - един ПейПал нямате ли??

Дата:   06-10-12 13:37

ПейПал нямаме. Обикновено магазини и търговци имат, а не сме нито едното нито другото.

Програмата не ангажира никого с нищо.
Отсъствия не пишем.
На който му е интересно - идва, на който не му е - пие бира, или се разхожда сред природата, или плува в басейна, или блъска във фитнеса... варианти много.
[beer]

Дата:   06-10-12 14:40

ЯСНО бе ЖОРО - ще уплътним времето без ник'ъф проблем.
Аз до сега съм забелязал на ФФФ, че времето НИКОГА не стига за всичките неща дето иска да направи човек - така че от това не се опасявам. Казах, че образователната програма не ми е точно силно привлекателна - но ще ви слушам лекциите с интерес - винаги е било удоволствие за мен да присъствам на лекции от интелигентни хора....
СЕГА чакаме с интерес и "леки промени по програмата, допълнителни изненади" да видим :)

П.П. Жалко, че коригирахте първия пост - много добре си беше форма за заПИване :)

Автор: sas   
Дата:   06-10-12 14:40

@BirdOfPray

Абе всъщност имаме PayPal, но ако си съгласен да покриеш и таксите по него, ще ти дам, за да преведеш там парите. Таксите ще са около 0.35 евроцента + 3% по мой спомен.

Дай идея коя лекция ще те интересува повече? Ние вече питахме един път, но нямаше предложения.

Дата:   06-10-12 14:42

ЗА мен ще е наистина интересно КАКВИ фирми ще има за фототехника, осветление и фотографски услуги... Сони какво ще покажат и дали ще има и други фирми като Канон, Никон, Динафос... чакам с нетърпение да кажете повече :)

Автор: swob   
Дата:   06-10-12 15:11

Искам само да попитам дали има възрастова граница, защото аз примерно съм на 17 години, но правех планове да отидем с родителите ми, ще има ли някакъв проблем ?

Дата:   06-10-12 17:28

А сега гледам и следното във фотмата за записване: "Цената е 140 лв при записване и плащане до 17-ти ноември и 148лв при записване след 17-ти ноември и включва целия 4 дневен (3 нощувки) пакет в хотел 4 звезди със закуска, обяд вечеря, допълнителни коктейли, кафе паузи, лекции, студио, модели, участие в конкурс, изложба и други.

От тука изобщо не става ясно обаче по въпроса за Плевенчани - какво правят хората дето искат да са пълноправни участници във Феста, но нямат нужда от настаняване в хотела. Може ли да внесете яснота по въпроса?

А ще има ли варианти и за хора, които не могат да дойдат четирите дена, а например от петък сутринта или от събота примерно???

За пей-пал не съм забелязал да има такси като % от сумата. таксата в някакви центове + евентиално 1-2 долара или евро в зависимост от банката където са ти парите. Поне аз така съм забелязал, Че е.
А аз питам защото съм в чужбина и тука питай в банката и за такъв превод от 140-280 лева - приблизително 72-144€ ще ме одрусат още 12-15€ което не мъ кефи особено.

Автор: fisheye   
Дата:   06-10-12 18:34

При записването брой възрастни, ако остане празно... какво е положението ? [beer],а желания съквартирант е указан, по-долу?
че малко е объркващо..

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »