Автор: BirdOfPray
Дата: 06-10-12 17:28
А сега гледам и следното във фотмата за записване: "Цената е 140 лв при записване и плащане до 17-ти ноември и 148лв при записване след 17-ти ноември и включва целия 4 дневен (3 нощувки) пакет в хотел 4 звезди със закуска, обяд вечеря, допълнителни коктейли, кафе паузи, лекции, студио, модели, участие в конкурс, изложба и други.
От тука изобщо не става ясно обаче по въпроса за Плевенчани - какво правят хората дето искат да са пълноправни участници във Феста, но нямат нужда от настаняване в хотела. Може ли да внесете яснота по въпроса?
А ще има ли варианти и за хора, които не могат да дойдат четирите дена, а например от петък сутринта или от събота примерно???
За пей-пал не съм забелязал да има такси като % от сумата. таксата в някакви центове + евентиално 1-2 долара или евро в зависимост от банката където са ти парите. Поне аз така съм забелязал, Че е.
А аз питам защото съм в чужбина и тука питай в банката и за такъв превод от 140-280 лева - приблизително 72-144€ ще ме одрусат още 12-15€ което не мъ кефи особено.
|
|