Автор: pepi34
Дата: 05-10-12 15:23
Виж готин, ако не ти е станало ясно, така свободно не можеш да влезеш в училището. Трябва да ти разреши директора. А директора разрешава на този който си плати. Плащането е ......... вече не се знае колко е. Едно време беше 20% от сделката, но вече е повече. Затова по училищата ходят най-най-най големите трагици. Поне в София е така. Даже идват от цяла България.Всички дето не може да се класират другаде. А относно цената, да ти кажа - 3 снимки за 40лв е страшно неточно определение. Ако наистина някой ти донесе един хубав албум, то той ще струва поне 25лв само като физическа изработка ( от фирмата която ще го сглоби). Тези дето ги носят в момента са по 10-12лв и са пълни боклуци, след година ще се разлепи. Къма тази цена прибавяш работата на фотографа, дизайн ретуш и става 50лв на парче. Това е реалната цена ца албум на един клас ( 25-30 души) с отделена една страница на ученик и качествено заснет, обработен, напечатан, сглобен. Но понеже повечето ученици и 20лв не дават, повечето директори са буквално обсадени от фотографи и на 20% се мръщят, затова ситуацията е такава.Аз по училища отдавна съм се отказал да ходя и според мен тази практика трябва да се забрани. Както и всички други практики. Който иска - сам да се обърне към съответното фотостудио. Така поне видях процедират в Сърбия. И в едно малко градче имаше 10 студия , който се конкурирах по между си страшно. Резултата беше страхотен - конкурират се с качество, не с цена.
Това е от мен за да ти стане ясно. Ние правим едни албуми, цената ще е 50лв, наши снимки има на:
Deliysky Studio
ако ти харесат снимките, пиши, ще ти покажа и албуми.
|
|