Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Мнението ви за 1x.com?
Автор: Knartist   
Дата:   21-09-12 16:50

Е ли "Голямата Фото Работа", не е ли... защо и т.н.?

А за тези, които са там, ако им се споделят профилите им, да споделят [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Мнението ви за 1x.com?
Автор: Alex-dan   
Дата:   21-09-12 16:55

Дразни ме, че налагат точно определен стереотип. Имаше един период като натиснеш в албум Портрет примерно и само обработвани снимки в една определена тоналност или ЧБ на деца. Имаше една мравка дето стоеше над водата, появяваше се в 1000 пози, а толкова отхвърлени снимки има примерно... "Елитарният" им начин на допускане ме дразни... Поцъках го известно време и вече не влизам там.

500px обаче е голяма работа. Много свежи и разнообразни кадри [smilie24] Системата им за рейтинг и организация също е супер [smilie24]

Публикацията е редактирана (21-09-12 16:57)

Автор: Knartist   
Дата:   21-09-12 17:08

Alex-dan [smilie24]

Автор: alcap007ne   
Дата:   21-09-12 17:13

Alex-dan[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: pumabg   
Дата:   21-09-12 17:14

500px [smilie23] Ако искаш мога да ти покажа сис-та им за гласуване нагледно... С две думи ако по цял ден гласуваш за снимките на останалите, и те ще ти го връщат тъпкано... Иначе от умрял писмо...
В 1х.com чакаш по 2-3 седмици за одобрение на един кадър...

Определено мога да кажа с чиста съвест и гордост, че ФотоФорум е може би най доброто, което съм виждал в нета!
На фона на всичко, което имаме в България, този сайт е наистина светъл лъч надежда!

Автор: scaramouche   
Дата:   21-09-12 17:24

1х се комерсиализира от 1.04.2011 - това беше дълга и добре подготвена операция от двамата собственика, но с това отблъсна голяма част от публиката и участниците там. Не случайно според Alexa Traffic Rank рейтинга му се срина до 7000 място и продължава надолу. А беше с най-високия рейтинг за фото-сайт.

Автор: jivkojj   
Дата:   21-09-12 17:25

Аз съм си инсталирал 500px на таблета. Слагам го като фоторамка и пускам да върти снимки като слайдшоу. Може като фон и някое готино радио [smilie24]

Автор: didesignbg   
Дата:   21-09-12 17:34

zoombox беше много хубаво начало, не знам докъде я докараха, добре че ме подсетихте.

Автор: ivanino   
Дата:   21-09-12 19:08

Прекрасни неща има и в 1.х, и в 500рх! Знам, че "пропускателният режим" в х-а е много досаден, нямам представа за начина, по който се определя някакъв рейтинг на снимките - пък и не ме интересува. Може би pumabg е прав за ситемата "ти на мене - аз на тебе" в 500рх, но всичките тия подробности губят значение, ако те интересува само кефа от хубави снимки! Абе, по-хубаво нещо от ФФ?! Да, ама много трудно!!![smilie5] [shtrak]

Автор: vikitovikito   
Дата:   21-09-12 19:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vaskoni   
Дата:   21-09-12 20:05

1x.com [smilie23] по горе са написали защо. Обаче, 35photo.ru [smilie24] [smile] който е гледал там знае защо!

Автор: karan4o   
Дата:   21-09-12 20:12

Поцъках го известно време и вече не влизам там

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Хубав сайт, но само докато разбереш същността му [smilie23]

Автор: burningice   
Дата:   21-09-12 20:17

vaskoni [smilie24]
35photo.ru [smilie24]

Публикацията е редактирана (22-09-12 08:26)

Автор: corsuse   
Дата:   22-09-12 01:57

В 500px ако нямаш достатъчно хора, които да са ти Follower-s е много трудно да събереш голям рейтинг. За 1х съм съгласен с Алекс. Имат определен вкус и търсят даден стил за да допуснат някоя снимка. Най-много ми допада 35photo.ru :).

Автор: dave   
Дата:   22-09-12 08:11

1х преди година го гледах с кеф. Сега повече досада ми докарва [smilie2]

Автор: vladimir666   
Дата:   22-09-12 10:19

Преди време бях получил предупредително писмо от амдина на 1X ,че трябвало да отговарям с Благодаря на всеки който ми пише под дадена снимка.[smilie21]

Автор: atrifonov   
Дата:   22-09-12 10:30

Качвам в 500px и съм доволен, но най ме кефи 35photo.ru- невероятни кадри има там[smilie24]

Автор: nemchev   
Дата:   22-09-12 10:32

И благодари ли му на админа[smilie5] ?

Автор: simbon4o   
Дата:   22-09-12 10:33

35photo.ru[smilie24] най-доброто място, няма снимка която да качи рейтинг незаслужено!

Автор: Wania   
Дата:   22-09-12 10:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Wania   
Дата:   22-09-12 11:02

Автор: n1x0n   
Дата:   22-09-12 11:25

1х се взеха много насериозно и от водещ фотографски сайт - практически изпаднаха от класацията, поне за мен. Подбора на редактори с практически еднакъв вкус - също не работи в тяхна полза.

Автор: lutsifer   
Дата:   22-09-12 12:10

pumabg написа:

> 500px [smilie23] Ако искаш мога да ти
> покажа сис-та им за гласуване
> нагледно... С две думи ако по цял
> ден гласуваш за снимките на
> останалите, и те ще ти го връщат
> тъпкано... Иначе от умрял писмо...
> В 1х.com чакаш по 2-3 седмици за
> одобрение на един кадър...
>
> Определено мога да кажа с чиста
> съвест и гордост, че ФотоФорум е
> може би най доброто, което съм
> виждал в нета!
> На фона на всичко, което имаме в
> България, този сайт е наистина
> светъл лъч надежда!
>

А във ФФ защо мислиш, че има някаква разлика:) Освен, че като имаш Б рейтинг или си участник в изложбите на ФФ и никой вече не се интересува каква е снимката просто гласува и пише глупости... 2 3 пъти не се сдържах дори попитах директно какво виждат в конкретната снимка ( беше пресатурирана, почти извън фокус и явно модела имаше кожен проблем, който изобщо автора си беше оставил непипнат)
От друга страна понякога виждам хубави снимки без точки или с по едно две гласувания..
Без изобщо да коментирам поляка от вчерашната първа страница, с онези фотошопски цапаници:) Че те дори може и 3Д макс да са правени и да нямат кадър зад тях! Ма отидоха в Б [cool]
С фотошоп се правят уникални неща, но не им е мястото тук просто.

Автор: gbrain   
Дата:   22-09-12 13:51

Мнението ми за 1x.com е, че наистина имат тук-таме много добри фотоси, но останалите са просто HDR и са много "чалга" цветни :)

Автор: rorus   
Дата:   22-09-12 15:00

От гореспоменатите 2 - сайта 1x.com и 500px.com за мен по-добри са други 2 сайта:

www.fotoblur.com
www.artlimited.net

И в двата има доста по-артистични кадри.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »