Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Среща на фотографи от Пловдив, кой с каквото снима-октомври 2012
Автор: dimidumi   
Дата:   14-09-12 02:56

Предлагам да направим една опознавателна среща на колеги, фотографи снимащи с Пентакс от Пловдив в удобен за всички желаещи ден през октомври 2012.Идеята е да се запознаем да поснимаме и обменим полезна информация на живо, както и да пием по бира (или кой каквото пие), та чак до тъмно, като възможност да обменим опит и със налични светкавици и радиосинхронизатори...Аз и моята приятелка снимаме със собствени камери Пентакс от доста време (игнорирайте снимката на Цвети с Канон 5д на на сайта, той е служебен)...Имаме Pentax k-m, Pentax k10d и Pentax k5 с 10-на обектива и 4 светкавици, радиотригери и други аксесоари...http://dimifoto.weebly.com/index.html
Благодаря на всички отзовали се, пишете на кой кога е удобно и къде да си направим среща...
Темата е актуална и на http://pentaxfanclub.com/viewtopic.php?f=7&t=3999&p=50563#p50563 [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Среща на фотографи от Пловдив с Pentax октомври 2012
Автор: atrifonov   
Дата:   14-09-12 09:03

Да не останете само двамата[smilie8] [smilie3]

Автор: turntablism   
Дата:   14-09-12 09:14

Този опит, който искате да обмените го имат и Никонци и Канонци, и Сонисти ... [smilie11] Защо ни игнорирате.. Поне пийте по една бира и за нас... [beer]

Автор: Myth   
Дата:   14-09-12 09:44

Аз съм за, ама защо само с Пентакс иначе аз съм в Пентакс клуба де.

Дата:   14-09-12 12:11

Да това е хубава идея, да се съберем фотографи от всички системи DSLR, а също и безогледални камери, кой каквото има...То е ясно че на първата среща ще се запознаваме и ще се пие повече бира отколкото да се свърши някаква работа..[beer] Ами давайте предложения, продложих месец октомври, защото не е толкова натоварен за работа, а времето е все още сравнително топло...

Автор: _koko_   
Дата:   14-09-12 23:19

И аз съм ЗА. [shtrak] и после [beer]

Дата:   14-09-12 23:27

Предлагам първата неделя, на 7 октомври, примерно някъде на Младежкият хълм (р-т Сентрал Парк) или Гребната база или другаде където е удобно да се пие бира и да има пространство...дано да е хубаво времето и да не вали.Приемат се всякакви идеи за добро място в Повдив.[beer]

Re: Среща на фотографи от Пловдив, кой с каквото снима-октомври 2012
Автор: lutsifer   
Дата:   15-09-12 02:00

Голяма дискриминация с Pentax !!! [smilie9] [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: