Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Добри оферти!
Автор: menkabg   
Дата:   11-09-12 11:51

Днес случайно попаднах на този магазин emag - явно е нов.

Тъй като преди няколко месеца и аз си търсих, ми направиха впечатление цените на твърдите обективи за никон - по-точно 35мм 1.8г и 50мм 1.8г.
Цените им са по 60-70 лева по ниски от други магазини - кажи речи като от базара.

Та не да им правя реклама или нещо такова(да не би да е измама?), ама гледам доста колеги си търсят такива обективи, да хвърлят едно око и там ;]

Отговори на това съобщение
 Re: Оферта или не?
Автор: pstoev   
Дата:   11-09-12 13:54

canon 50/1.4 675лв браво!

Автор: JohnyWalker   
Дата:   11-09-12 16:16

Скорост на затваряне (s): 30 - 1/4000 sec и крушка

Най-обичам да снимам на "крушка". [smilie18]

Автор: vladimir666   
Дата:   11-09-12 16:24

Само, че са с 1 година гаранция, а не с 2

Автор: deathzone   
Дата:   11-09-12 16:44

Изглежда готин сайт.

Автор: ivjordan   
Дата:   11-09-12 16:48

Има го същия магазин с румънско разширение, където цените не са добри. Странна работа.
Иначе, ако е измама, не виждам далаверата, доколкото се плаща на ръка на куриера. Поръчката е през нета, така че и импулсни телефони не виждам.
Никонските неща са си с 2 години гаранция.
Някой ако е пазарувал, да сподели ;)

Автор: asahi   
Дата:   11-09-12 19:29

Какво е "оферта"?

Автор: Mogila   
Дата:   11-09-12 19:43

Асахи, ползвай google[smilie24]

Автор: JohnyWalker   
Дата:   11-09-12 21:34

Оферта от италиански е далавера [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   11-09-12 21:41

Нещо не сте убедителни.

Автор: imitev   
Дата:   11-09-12 23:01

Колкото една сделка е по-изгодна за купувача - толкова е по-неизгодна за продавача...

Автор: peter_m   
Дата:   11-09-12 23:07

Някой да поръча нещо от там и да сподели после ... че разликата в цената не е малка

Автор: yakumo   
Дата:   12-09-12 08:19

Нормално, сега навлизат на пазара, ще продават закратко ако е необходимо и на загуба даже, за да се прочуят, после някак ще се изравнят цените с тези на другите [smilie3]

Автор: sirteo   
Дата:   12-09-12 12:33

Аз не виждам, нещо да е по-евтино.

Дата:   12-09-12 14:33

Е поне линка на pstoev не видя ли(второто мнение в темата)? 120лв надолу от photo*** магазините ако не е по-евтино, не знам.

А освен това, за хората които се ослушват за D7000, има в момента супер оферта от Амазон.де - около 1590лв с доставката. Линк [smilie24]

Публикацията е редактирана (12-09-12 14:34)

Автор: JazzMaster   
Дата:   12-09-12 14:41

@vladimir666
Къде го прочетохте това за "1г.гаранция"? Аз не го намирам.

Произволно линк с 24м. гаранция

Намерих това:

ГАРАНЦИИ

Всички продукти, които се продават от eMAG през сайта www.emag.ro, с изключение на тези разпечатани, се възползват от условия за гаранции, съгласно закона и от търговските политики на производителя. Продуктите са нови, в оригинални опаковки и произлизат от ауторизирани източници на всеки производител.

В случай на продадените и доставени продукти от eMAG, гаранционните карти са издадени директно от производителя, но ако доставчикът ни разполага с мрежа на национален сервиз са издадени от eMAG.

При гаранциите издадени от eMAG, ви предлагаме услугата Pick-up & Return, която предполага поемане и доставяне на продукти в гратисни условия.

Дата:   12-09-12 15:24

@yakumo
Предлагам и друга хипотеза. Възможно е да искат да изравнят ценово доставките от amazon.de , че нашите фото-павилиони-синтезиси прекаляват, сигурно заради бедните германци.

Re: Добри оферти!
Автор: malakar   
Дата:   12-09-12 17:06

Това май е румънски онлайн магазин, който сега навлиза в България (сигурен съм, че и те самите не са наясно защо). Гледах някакви игри правеха онлайн, раздадоха 2х Д7000 (единият дори мина тука през базара май), 1х Плейстейшън, 1х телевизор и няк'ви други неща. Има логика да подбиват цените, за да наберат клиенти първоначално и да се завърти парата, в смисъл топлата вода е открита. При такива маркетингови активности едва ли са измамници. Ако има нещо с 1 година гаранция, то е защото е внесено оригинално в Румъния с ЕУ-гаранция, поне така мисля де.

Автор: AKK   
Дата:   12-09-12 18:08

Офертите изглеждат добри...[smilie24]
Някой има ли инфо за магазина, бавят ли доставките, коректни ли са към клиентите и т.н.?

Автор: atanasvv   
Дата:   12-09-12 18:45

50/1.8mm 193лв при 249лв в Синтеза[cool]

Автор: Pavlov   
Дата:   12-09-12 19:29

Докато не се изясни дали български сервиз поддържа гаранционното обслужване, и кой точно и как - не купувам нищо оттам.
Ако се развали и трябва да го пращам в Румъния - не, благодаря [smile] .

Автор: wall   
Дата:   12-09-12 19:34

Няма как БГ сервиз да поддържа румънски продукти! По-скоро ще ги връщат в Румъния.

Дата:   12-09-12 19:47

Момчетаа/момичета, какви румънски продукти, "какви 5лв." ?! И кой е тоя "оторизиран" сервиз за Никон/Канон (каквото и да е друго), който няма да уважи гаранцията на производителя?! Което означава да няма значение кой е търговецът, щом има валидна гар. карта. Аз не съм опирал до такъв сервиз, но все си мисля, ча като откаже и драсна едно писъмце на производителя, по-вероятно е сервиза да престане да е "оторизиран".

Дата:   12-09-12 19:51

линк

Ей това е обявата в базара, където се продаде един от раздадените в томболата D7000. Човека си е обяснил там за гаранцията.
"Румънски продукти"....;]

Публикацията е редактирана (12-09-12 19:53)

Автор: wall   
Дата:   12-09-12 20:31

За гаранцията е най-добре да се звънне в оторизиран сервиз - Профайлд, Пансервиз или Сони Център. Там ще кажат дали покриват гаранцията на е-маг. Едва ли. Според мен ще се връщат в Румъния.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »