Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос
Автор: djounsa   
Дата:   28-08-12 11:55

Здравейте.Имам едно въпросче [smile] до скоро ползвах една сапунерка benq dc c1050, но от скоро започна да ми прави парчета.От време на време неможе да отвори лещатата на обектива и трябва да приложа умения с пръст за да я отворя.После се получи друго самият обектив излиза 2-3 мм и почва да мяка по много странен начин и след това се затваря.Хванах му чалъма като го тръсна надолу докато се отваря... с въздух под налягане го издухах и за сега държи фронта апаратчето,но и не съм го ползвал толкова много,че да разбера дали се е оправило с едно издухване.Искам да Ви попитам в случай,че напълно откаже да го карам ли на ремонт или другия вариянт е да се бръкна малко повече пари и да закупя 2-ра ръка nikon d70s с китов обектив като за аматьори :)
П.С. Благодаря предварително за отоговирте :)

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос
Автор: xxTTcc   
Дата:   28-08-12 12:45

Мен ако питаш, по добре си вземи друг апарат. На тоя явно времето на механиката му изтича. Определено, няма да загубиш, ако си взмеш някое никонче. Ако пък имаш сантименти, към твоя си, това е друг въпрос ;)

Дата:   28-08-12 12:47

И аз мисля да си взема друг.Много ми харесва Никон , но немога да си позволя да си купя чисто нов и затова мисля 2-ра ръка я някое д60 или д70с
П.С. какво бихте казали за 2-ра ръка машинарии?

Автор: tziko   
Дата:   28-08-12 12:59

Д60 + 35/1.8 и си в играта[smilie24]

Дата:   28-08-12 13:27

то хубаво ама това чудовище 35/1,8 бая пара ,немога да си го ползволя.Аз си мислих нещо по обикновенно (като за начало :Р)

Автор: io_bs   
Дата:   28-08-12 13:42

Чудовище? Това е най-евтиният AF-S прайм обектив...

Автор: bluebird81   
Дата:   28-08-12 18:15

И е много остър на отворени бленди, проблем са му само аберациите, едни много странни зелени цветове по контурите където има контраст, но иначе за парите си е супер обективчето, аз напоследък предимно с него снимам [shtrak]

Публикацията е редактирана (28-08-12 18:19)

Дата:   29-08-12 11:48

Благодаря на всички за информацията! Сега знам какво да търся [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »