Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интересно видео ревю на Canon 1Dx от DigitalRev (англ.)
Автор: hotsnail   
Дата:   22-08-12 21:09

Видео Ревю

Доста добро постижение предвид колко механика има....

ПП Приемете го с малко чувство за хумор. Ревюто и апарата са много готини, дори апарата повече от ревюто.

Отговори на това съобщение
 Re: Достоен Конкурент на NEX от... Канон
Автор: insofia.net   
Дата:   22-08-12 22:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: metodiev_martin   
Дата:   22-08-12 23:52

Неактуална и тъпа шега

Автор: mitkomitashki   
Дата:   22-08-12 23:59

Доста плоско [smilie23]

Автор: apollo   
Дата:   23-08-12 00:17

Набързо за ко иде реч... гледам един май дрогиран нещо плямпа но ми се спи за да гледам малоумщини...

Автор: hotsnail   
Дата:   23-08-12 00:46

Ами според мен много хубаво ревю на Канон 1Dx.

Това ако някой е изпуснал е новия митичен Канонски ДСЛР.

В ревюто човека показва как се държи 1Dx/ Някъде по средата на 3-тата минута дава аналогия със Сони НЕКС при които апарати има близка скорост на серийна снимка. Разбира се без умопомрачаващия следящ фокус.

Хареса ми, че в това ревю са наели актьори касакдьори, които се бият, докато върви ревюто. Автора на ревюто снима битката разгаряща се на 1 метър пред очите му - фотоснимки не видео. В по-късна част от ревюто снима професионален фотомодел танцуващ в студио за да илюстрира видеото и студийните възможности на апарата.

Ревюто е добро. Има показано на практика как апарата лови безкомпромисно фокуса при динамични сцени в много близък план и как изкарва прекрасен рисунък в тези обстоятелства. Надявам се четящите знаят колко по трудно е за един апарат да следи фокус в близка динамична сцена т.е. много по-голям ход на обектива, много по-трудно предсказване на посоката на движение .....това е. Май и ревюто на Д4 има подобни неща ама със хората от DigitalRev а не с професионални каскадьори.

Шегата ми със заглавието е породена от сходната скорост на серийна снимка, спомената в ревюто. Разбира се НЕКС при 10 кадъра в секунда няма следящ фокус. Канона има 12 със АФ и 14 със заключено огледало (не разбрах дали има АФ при 14к/с).

ПП Смених заглавието за да не затруднява хората с интелектуални предизвикателства :-)

Публикацията е редактирана (23-08-12 01:08)

Re: Интересно видео ревю на Canon 1Dx от DigitalRev (англ.)
Автор: sirkhann   
Дата:   23-08-12 09:21

При вдигнато нагоре огледало, как ще пратиш някакъв образ до AF сензора ;) А рисунъкът е характеристика на обектива, не на апарата. [smilie6]

Re: Интересно видео ревю на Canon 1Dx от DigitalRev (англ.)
Автор: Alex-dan   
Дата:   23-08-12 09:27

[smilie24]
Пускал съм го в темата за 1Дх :) Бива ревюто според мен, даже може да мине за полезно в сравнение с доста други техни клипчета :))) А именно - от гледна точка на това как се държи апарата в реални условия...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »