Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв компактен безогледален да препоръчам???
Автор: RGPetkov   
Дата:   22-08-12 08:22

Здравейте, мой приярел иска да си вземе компактен безогледален апарат гледал е Sony NEX-5 иска да е нещо от този тип. Ще си го взема от USA бюджета е до към 500-550$ там. Ако може да препоръчате нещо, предимства-недостатъци на различните модели. Който има и е снимал с подобни камери какви са впечатленията. Аз имам D7000 и не знам какво да му препоръчам. Относно типа снимки който ще се правят нищо конкректно ще се използва all-around, вечерни парти снимки по заведения и др.

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв компактен безогледален да препоръчам???
Автор: batzas   
Дата:   22-08-12 09:12

Sony Nex-F3 за този бюджет.

Re: Какъв компактен безогледален да препоръчам???
Автор: Hotsnail   
Дата:   22-08-12 09:17

Ами NEX 5n сега ще има разпродажби и доста добра цена. Ако можеш и един обрктив 50/1.8 да си вземеш за портрети около 270$

Ако можаш да изчакаш до към октомври NEX 5R

Подобни са Olympus E-PL3 и Panasonic g3.

Предимстовото на олимпуса е че има стабилизация вградена в апарата - при панаосник и сони повечето обективи са стабилизирани

Панаосника има визьор вграден, за другите се купува отделно

Сонито праив най-хубави снимки и най-добро видео от тоя клас. Сонито е най-добро за ползване на стари обективи

Ми това са опциите има и самсунг ама по добре не си причинявай това

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »