Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с nikon D50
Автор: fenderBG   
Дата:   19-08-12 12:57

Добър ден. Имам апарат никон Д50 от около 2 години (Не е чисто нова, незнам колко е ползван преди това), в началото дисплея (монитора за разглеждане на снимки) си работеше. И бях го прибрал за няколко месеца в една кутия апарата и след като го извадих наново, вече дисплея го нямаше. Апарата си снима, но ако искам да видя какво съм направил трябва да кача снимките на PC. Та въпроса ми е, има и някаква вероятнос да е изгорял дисплея? Заслужава ли си да се прави и изобщо продават ли отделно дисплей за този модел? Много съм доволен от апарата, прави страхотни снимки и искам да си го оправя. Ако си намеря дисплей ще си го сменя и сам. Но нищо немога да намеря :(

Затова пиша тук да си дадете Вашето мнение :)
Благодаря Ви предварително

п.с: Извинявам се ако има подобна тема, просто неможах да намеря такава и реших да пусна нова.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с nikon D50
Автор: S.Paskalev   
Дата:   19-08-12 13:04

напишете тук линка

Re: Проблем с nikon D50
Автор: fenderBG   
Дата:   19-08-12 15:10

Благодаря за бързия отговор :)

Но явно с този апарат неми е на късмет :(

Сега горе на малкото екранче се е показало clock, и като включа апарата започва да мига това clock и нищо друго няма:( Четох в ръководството за никон д50 в раздела за грешки и пише да свера часовника, но как ще стане като дори неиска да се пусне ?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »