Автор: Jorr
Дата: 18-08-12 08:01
Здравейте колеги,
Регистрирам се по неприятен повод във форума, но се надявам скоро да мога отново да снимам и да участвам по-пълноценно.
След обир в дома ми останах без обичния си Nikon D90 и два обектива Nikkor 16-85 и Nikkor 50/1.8D. Фотоапаратът се намира в чанта Lowerpro Rezo 170 от по-височките, която може би също ще се опитат да продадат. Не зная дали ще тръгнат да го продават по форуми, но опитвам всичко възможно да издиря някакви улики. Ако ви се случи да видите по магазини, заложни къщи или да ви предлагат по форуми такъв фотоапарат и/или обективи, моля погледнете серийните номера.
Nikon D90: 6748001
Nikkor AF-S DX 16-85/3.5-5.6G ED VR: 22252698
Nikkor AF 50/1.8D: 2564938
Лепенките вероятно ще са махнати, но както знаете серийният номер на апарата се влага в EXIF на снимките при този апарат, така че дори да сте го купили и да забележите съвпадение в последствие в някой софтуер за разглеждане, моля свържете се с мен – аз ще ви обезщетя за покупката, а ако дай боже това стане скоро и има шанс за улики към престъпниците, които задигнаха и много по-важни за мен неща, съм готов да ви го оставя – хубав апарат е.
Зная, че тези теми не се радват на особен успех, но опитвам всичко възможно! Ако забележите нещо, моля свържете се с мен на лични или на тел. 0885248103.
|
|