Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешна помощ за Canon
Автор: ensiferum   
Дата:   15-08-12 22:45

Здравейте.Нова съм тук,не съм сигурна дали темата изобщо е за този форум и за коя категория е всъщност...:/

Имам проблем с фотапарата ми,Canon PowerShot G9.Нормално беше,когато няма батерия,да се изписва "да сменя батъри чардж-а",но от извество време престана да се изписва и постепенно започна да умира.
Пробвах с чужда батерия и веднага проработи,а вкъщи заредих моята и привидно беше добре.Правеше няколко снимки и пак умираше.Поръчахме си нова батерия,която пристигна днес,заредихме я,пробвахме я-но пак никаква реякция от страна на фотоапарата.Нито се включва,нито изклячва..нищо.

Възможно ли е проблема да е в зарядното? И изобщо някакви предположения? Утре смятам да пообиколя сервизи,моля за съвет къде биха могли да ми помгнат бързо.В понеделник заминаваме,а апарата ще ни трябва.
Прочетох доста неща и из други форуми,но там все съветтват хората да идат еди-къде си и да искат помощ от еди-кой си сайт,но сега нямам време да пращам Канона до Америка и обратно,само защото там нямало да има никакъв проблем.

Извинявайм се за дългото обяснение и ще се радвам ако помогнете! :)

Отговори на това съобщение
 Re: Спешна помощ за Canon
Автор: asahi   
Дата:   15-08-12 22:53

ЗЕНТЕКС ЕЛЕКТРОНИКС.
Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.
София Младост 1 бл.25, вх.Б. тел 0888972776

Автор: hotsnail   
Дата:   15-08-12 22:54

отваря в 11 [smilie18]

Автор: jrr   
Дата:   15-08-12 22:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: io_bs   
Дата:   15-08-12 23:32

Бързо, набирай 112!...

[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »