Автор: ensiferum
Дата: 15-08-12 22:45
Здравейте.Нова съм тук,не съм сигурна дали темата изобщо е за този форум и за коя категория е всъщност...:/
Имам проблем с фотапарата ми,Canon PowerShot G9.Нормално беше,когато няма батерия,да се изписва "да сменя батъри чардж-а",но от извество време престана да се изписва и постепенно започна да умира.
Пробвах с чужда батерия и веднага проработи,а вкъщи заредих моята и привидно беше добре.Правеше няколко снимки и пак умираше.Поръчахме си нова батерия,която пристигна днес,заредихме я,пробвахме я-но пак никаква реякция от страна на фотоапарата.Нито се включва,нито изклячва..нищо.
Възможно ли е проблема да е в зарядното? И изобщо някакви предположения? Утре смятам да пообиколя сервизи,моля за съвет къде биха могли да ми помгнат бързо.В понеделник заминаваме,а апарата ще ни трябва.
Прочетох доста неща и из други форуми,но там все съветтват хората да идат еди-къде си и да искат помощ от еди-кой си сайт,но сега нямам време да пращам Канона до Америка и обратно,само защото там нямало да има никакъв проблем.
Извинявайм се за дългото обяснение и ще се радвам ако помогнете! :)
|
|