Автор: metodiev_martin
Дата: 11-08-12 18:18
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1344696791q.jpg
Повечето снимки са с лошо качество (снимки със светкавица, нощем около огъня на плажа, снимки на морето рано сутрин, снимки в заведения през нощта със светкавица )
Тази също е с лошо качество, но на нея са събрани всички участници във ваканцията и някой от тях, може би е собственика.
Колкото до връщането на загубени неща, аз самият съм рекордьор по загубени вещи. Губил съм си портфейла с около 150-160лв в него. Освен пари вътре имаше лична карта, шофьорска книжка, талони на две коли, 2 дебитни и 2 кредитни карти, журналистическа карта, 1 SD карта от 16гб, и едни юбилейни "розовенишкаво-лилави" 20лв, който БНБ пусна преди 2-3 години.
Загубих ги вечерта, и на път за вкъщи срещнах 1 приятел, спряхме пред входа да си поговорим и след 5 мин. дойде едно младо семейство, което ме назова по име и ме попита дали съм губил нещо. Без да вземат и стотинка ми върнаха портфейла и ми пожелаха приятна вечер. Нито ги познавах, нито се представиха, и лицата не можах да им видя даже. Помня само че бяха с един стар червен опел вектра и имаха малко дете. Не приеха и 10лв да пият 1 кафе.
След това 30 минути стоях с моя познат пред блока и двамата не можехме да повярваме как може все още да съществуват такива хора....
>>>късмет>>>
|
|