Автор: luiz
Дата: 09-06-12 23:31
По добре не питаи че ни е срам да кажем, моя има няма 30 000 и то тва било много, след като се разчетох за проблема има оплакали се още на 4-5 хиляди но масово са в зоната между 20-30х.к. явно оказва влияние как се ползва апарата и в кви условия, моя примерно като снимам сватби лятно време в големите жеги от потенето на ръцете явно бая влага влиза ама пък си бачка ок. Но съм забелязал че тоя номер наи ми го прави в влажно време, е сега по баловете на една мома на сесията направо щях го тресна в земята ма то хем влажно време хем препръсква
Diskusa, проблем за платките няма, наи големия проблем е да не попадне спирт в горния дисплеи, поне така разбрах от препоръките на тея дет наливат спирт, до матрицата и другите чаркове по трудно ще стигне но не е и невъзможно, за това показват и как точно да се държи тялото когато се "дезинфекцира" Ама ти и с компресор си го духал щом не си разкарал спирта из цялото тяло начи е ок :) Аз моя ще го полашкам още малко така и вземе ли да зачестява с проблемите ще го почерпя едно малко питие :) Баси ся и спирт ли тряя си нося в чантата кат ходя по сватби или да разчитам на ракията на стария сват ква е канонската съдба начи, ся пак тряя да мъкна и второ тяло за всеки случаи щот не мога да разчитам на първото И кво да му сменя спусъка и след 10 000 кадъра аиде пак в джаза, аз само тва ли ша си правя не мога му насмогна на спусъци, то една торба да имаш няма да стигнат. Ще пие спирт до де се удави :)
|
|