Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
От една страна стана ясно от къде е сензора за Никон 1, а от друга не е ясно какво толкова му е интересното на тоя апарат, при условие, че в дългия край обектива е с бленда 4.9
Има доста хора които имат добра 35мм камера със сменяеми обективи и нямат никакво желание снимките за спомен да си ги правят с малка камера със сменяеми обективи ,много е вероятно защото имат достатъчно избор ако въпроса е за качество .
Удобството да извадиш хитър Петър от джоба в подходящия момент гарантира качеството на емоциите запаметени в кадъра .
А за останалите остава възможността да бъркат в чантата или джобовете и да визуализират в съзнието си най-подходящото фокусно разстояние...
Има си публика за тоя клас апарати. Аз лично се кефя на некс. Та за мен ДСЛР-ите клас под Д800 са рядко срещана глупост. Д5100, Д7000, А55, 650Д и подобни са пълна тъпня. Колко трябва да е глупав някой да си даде парите за подобно недоразумение през 2012-а? Ама видно има балъци дето ги купуват.
След като на снимащите им омръзна да се ровят цял ден в менюто за настройките на всеки отделен кадър те поискаха да имат бърз контрол над много функции .
За сега единствения бърз начин за това е чрез многофункционални копчета и бутони.
Чувствителните на допир екрани при фотоапаратите предстои да навлизат постепенно.
горещия охлюв пак цепи мрака обаче,тъкмо си викам "ей днеска нещо ми липсва,ама кво е?" и се сетих,че днеска не съм чел хвалебствените слова за Nex-a и мижавите умрели Dslr-и
От около 4 години говоря за сапунерки с по-голям сензор.
Е, вече има предложения.........но ценатааааа!!!
След 3-4 години и тя ще си дойде на място..... ...може би и по-скоро.