Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Във Фотопавилиона имаше преди годин, явно вече не ги внасят. Аз исках да си купя тяхна с лого на National Geographic, но ми искаха към 350 лева, което е безумна цена. За 350 лева си взимаш 5 пъти по-добра чанта. Явно са спряли да ги внасят.
Никъде не открих, а чантите, макар и малко по-скъпи са чудни. Рових из нета, но не намерих от къде в БГ мога да си взема. Има в Amazon.com, но за 100 долара не ми се разправя с митници и т.н.
Ми за сега и аз предпочитам ЛовеПро с една раница която ползвам нонстоп няколко години вече се появи проблем с единя от циповете, казаха ми да го занеса и ще го поправят за тяхна сметка. Иначе раницата не е мръднала въпреки всекидневната употреба в максимално натоварено използване, почти няма следи от употреба за дългото време на употреба...