Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за снимки от Несебър
Автор: goody   
Дата:   02-05-12 13:13

Здравейте от мен! Тъй като ще участвам в конкурс за рисунка, ми трябват красиви фотоси от стария град Несебър. Ще ви бъда благодарна, ако ми изпратите такива. [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за снимки от Несебър
Автор: Gecata   
Дата:   02-05-12 13:56

Аз мисля , че ти трябва билетче за автобуса до Несебър. Обикаляш градчето, избираш твоя красив ракурс и участваш с авторска рисунка [smilie3]

Автор: svesmile   
Дата:   02-05-12 14:13

А може ли някой да снима твоя рисунка и да участва с нея във фотографски конкурс? [cool]

Дата:   02-05-12 15:04

Уважавам труда, който всеки е положил да заснеме нещо, но моля за разбиране. Ако живеех недалеч от морето, досега вероятно щях да съм ходила там, но нямам такава възможност. Прави сте, но нямаше да питам, ако имах собствени. Ще се радвам, ако все пак някой се съгласи да "даде" снимки.[smilie3]

Автор: vanquished   
Дата:   02-05-12 15:18

Харесай си нещо

Автор: vaskoni   
Дата:   02-05-12 15:30

goody, не става със снимка от други хора. Особено пък за конкурс! Всеки има своя поглед, своето усещане за светлината...как ще прерисуваш снимката на някого и после ще имаш очи да участваш в такова мероприятие? Както са ти писали по горе хората, иди на място а ако нямаш такава възможност по добре не участвай в този конкурс. За теб е, дано ме разбереш какво искам да ти кажа... Успех!

Автор: asahi   
Дата:   02-05-12 19:58

Ти сега художник ли си, копист ли си или оцветяваш снимки? Този жанр "картинка по снимка" си е баш халтурка.

Дата:   02-05-12 21:12

vaskoni, разбирам те добре, мислила съм за това, но съм сигурна, че (без да искам да обиждам някого) много от участниците използват чужди снимки.
asahi, все още не съм във възраст, в която да работя, и бъдете сигурни че не е за пари. Рисувам просто за удоволствие и да се упражнявам. Както и да е. Ще използвам каквото намеря, и разбира се ще направя светлината такава, каквато харесвам.
Благодаря на всички, писали в темата и приятна вечер [beer]

Автор: atrifonov   
Дата:   02-05-12 21:42

имам кадри от Несебър тук

Автор: Jim__Beam   
Дата:   02-05-12 22:06

.. Безвъзмездно ти ги подарявам ..... от личната ми тераса , така че са неповторими ...... [smilie7] [smilie7]

... само си избери фокусно разстояние ..... [smilie5] [smilie5]

...
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/39579_1210836207213_1718000136_398281_2732674_n.jpg

...
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/74164_1210836087210_1718000136_398280_5471323_n.jpg

Автор: vaskoni   
Дата:   02-05-12 23:26

Jim__Beam да ти имам терасата!!! [smilie18] [smilie24]

Автор: strikeback   
Дата:   03-05-12 11:06

http://www.lostbulgaria.com/pic2/4406.jpg

Публикацията е редактирана (03-05-12 11:07)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »