Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте , някой може ли да ми прати софтуер за Canon EOS 300d, понеже имам кабел но като го вържа към PC-то иска софтуер а ми дадоха фотоапарата без диск. Порових се във сайта на Canon, но не знам какво точно трябва да сваля. Не ми се иска да си зимам кард рийдър и всеки път да вадя картата за да качвам снимки.
Аз малко не прочетох много какво си писал и направо драснах тва горното.. ама за целта няма да ти свърши работа :)
Би трябвало като закачиш камерата и да можеш да копираш снимките от нея и вин-а ще я вижда като камера дивайс. Поне при мен е така и на ХР-то и на 7цата.
Аз не виждам противоречие между ДПП и рийдъра.
Отделно, че идеята в ДПП, ZoomBrowser EX за самостоятелно създаване и разпределяне на папки по дни на снимане е много практична, независимо дали през рийдър или през кабел,
Само те не стигат, иска си софт.
В меню настройки на фотоапарата има за промяна на начина, на свързване през USB, избери подходящото и воала... компютъра ще го разпознае без допълнителен софтуер (преди 2 дена ми попадна същият фотоапарат със същия "проблем")
В менюто на апарата, последния шийт, втората точка comunication, вместо PC connection, избираш Print/PTP, и Winows 7 вижда файловете на картата в апарата. При мен е 350D, обаче... Вероятно и при 300D e подобно менюто.