Автор: themessageissimple
Дата: 27-03-12 09:59
Здравейте,
Извинявам се за поредната подобна тема, изчетох темите з аизбор на фотоапарат от последните страници, и все пак да питам...
Искам да си взема някакъв по-хубав апарат, но разбира се, бюджета е малък.. в момента мога да отделя около 1000 лева... Гледам мделите във този ценови диапазон в магазините и като гледам това са Никон 3100, канон 1100, някакъв пентакс К-р.. гледам и тези олимпус пен.. дето не са DSLR .. и се чудя дали се доближават до тези най-евтини модели DSLR-и ... цената е същата...
Искам да ползвам апарата най-вече за портретна и продуктова фотография (за момента)... нямам някакви амбиции да ставам фотограф, просто ми харесва да снимам и ми се иска да стават хубави снимките... в момента имам едно Fuji finepix S5600 сигурно на 7 години, дето прави такова мазало.. седно с телефон снимам, ама от тези по-старите, че новите телефони по-добре се справят от милия ми фотоапарат...
Само да добавя, че за момента немога да отделя много повече от споменаия бюджет, понеже имам доста разходи по други направления, и даже и толкова са много, ама мерак...
Благодаря предварително за отговорите :)
|
|