Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, ще си правя любителско фотостудио. Не е домашно, имам си помещение. Надявам се ,че бихте ми помогнали с всичко необходимо за студиото ми. Капитала е 3000лв.С тези пари искам да купя всичко необходимо. Ще се снимат предимно модели, актова фотография , портретна фотография.
Добре, аз знам и за този сайт http://www.studiolight-bg.com/ . бихте ли ми казали каква е разликата на продуктите които предлагат? От къде препоръчвате да купя техниката?
Разликата в продуктите е производител, технически характеристики, цена. Ако зададеш по-конкретно въпроса - мога да дам и по-конкретен отговор.
Относно закупуването на оборудване на студио - "всичко необходимо" е доста разтегливо понятие. За прилично начало се приемат поне 3 светкавици, плюс аксесоарите, фонове, евентуално статив, радио-синхронизатор и т.н. Като за начало - дай размерите на помещението.