Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Откога забелязахте тези симптоми?
Опитвали ли сте да ги подтиснете по някакъв начин?
Имаш ли близки роднини с подобни оплаквания?
Опитай пак да прочетеш картата.
Следващия път я форматирай във фотоапарата.
Борката да ти (про)даде една нова карта.
Апарата е Nikon D1X ...гаранцията...ще да му е минала преди 10 години. Никой не знаме на колко кадъра е ...най вероятно и той самият е забравил.
Предположих че е от картата и вече сменям втора, но все тая когато му хрумне или по-точно когато съм уловила перфектият момент.
Съвети ot рода да го заменя с нов към собствениците... аз съм само ползвател на тази иначе невероятна машина колкото и да не съм фен на Nikon.
Морски, защо не четеш смених я. Не е от картата :( Чудя се може ли да е софтуерен проблем..ще пусна още снимки,защотот тази не показателна..когато имам време
А на дисплея на апарата снимката пак ли е разместена?
...ако и там е така - със сигурност е апарата...(в краен случай лош контакт с картата). Ако обаче на дисплея кадъра е ок, може да е е от четеца (кабела),с който прехвърляте снимките.
Момчета, питайте като си купувате апарати дали ви подхождат на сексуалната ориентация... И при снимки на "ДУХОВНО ОБОГАТЕНИ" си дръжте пръстите на краката на "калъч". undefined