Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся оператор за видеозаснемане на детски празник
Автор: Dannyboy   
Дата:   17-03-12 00:03

Търся оператор за 26.03, снимане от 16:30 до 17:30 в София, детски празник. Изисквания: HD и добър монтаж. Моля изпращайте оферти тук или на лични. Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся оператор за видеозаснемане на детски празник
Автор: pepi34   
Дата:   17-03-12 04:37

Какво точно разбирате под добър монтаж на детски празник? Кое по напред да стане - тичащите безогледно деца ли да следиш или 10те принципа на монтажното снимане? За парите изобщо не смея и да питам, досега не съм видял някой да изяви желание да плати нормална цена за такова нещо.

Автор: cameraman   
Дата:   17-03-12 17:37

Подозирам, че поръчителят няма идея за какво иде реч... Да се надяваме, че прави разлика между HD и Full HD... После дано да различава монтажа от сватбарските ефекти за снаждане на кадри... Оттам нататък дано е наясно с цените... Хубави клиенти има в София... Искрено се извинявам на колегата ако е наясно с всичко това и му казвам, че нямаше да изпиша толкова празни приказки ако обявата беше малко по-обширна..

Автор: Miro__Slav   
Дата:   17-03-12 19:02

Magic Art Wedding При интерес ЛС

Дата:   17-03-12 19:14

Под "добър монтаж" имам предвид не сватбарски от 90-те години

Автор: kiro123   
Дата:   17-03-12 20:20

На какъв формат да бъде видеото.
e-mail palik@abv.bg

Публикацията е редактирана (17-03-12 20:26)

Автор: mitevvv   
Дата:   17-03-12 20:28

[smilie24]

Публикацията е редактирана (17-03-12 20:31)

Дата:   17-03-12 20:52

http://deliysky.com/

Никога не съм снимал като пред 90те, просто защото снимам от след 2002. Ако има интерес, аз съм свободен. Цена - пазарна, за сериозни хора - сериозно отношение и сериозен коментар в цената.За несериозни - цените в сайта х2[shtrak] .

Автор: Alex_stand   
Дата:   17-03-12 23:49

Възхитен съм и от "Magic Art Wedding " и от deliysky.com - Браво! Все така да ни радвате с видео и ефекти.

Дата:   18-03-12 15:35

Благодаря на всички отзовали се. Малко пояснения - ще се снима тържество в детска градина с времетраене около час, няма да бъде детски рожден ден в парка с тичащи като изоглавени деца [smile] Предполагам, че няма да се налага използването на допълнително осветление.
Според броя на заинтересованите родители, ще се наложи тиражиране на готовия материал в около 15-20 броя (предполагам повече DVD и няколко blu-ray). Цената за това, разбира се, ще е отделно от основната цена.

@cameraman: мисля, че в 2012г., когато камери и телевизори масово са на 1920х1080, да се говори за HD и Full HD е някак си несериозно.

Дата:   18-03-12 16:06

То много добре, че камерите и телевизорите имат такива възможности, но хората масово намат как да ги гледат с такива параметри...а и телевизиите в наща татковина още не познават такъв формат... а и 1 час на Фул ХД ще ти дойде десетина ГБ...

Автор: nirval   
Дата:   18-03-12 16:29

[smilie24]

Автор: gmir   
Дата:   18-03-12 16:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-03-12 18:23

може би говориш за всички телевизори произведени последните две години... ако всички в София вече имате такива- значи говоря глупости... Тук в провинцията нямаме.... значи сме поне две години назад... ама и аз ... какво взимам отношение.... аз още снимам на 4:3 сигурно.[thankyou]

Публикацията е редактирана (18-03-12 18:23)

Дата:   18-03-12 19:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-03-12 19:54

Когато става дума за детска градина-става дума за разнородни поръчители...
Карай... Явно няма смисъл да словоблудстваме... успех с видеозаснемането на тържество в детска градина на Фул ХД.. Това може да е правителствена детска градина... Никога не подценявам събеседниците си и се старая да запазя добрия тон на разговора...

Дата:   18-03-12 21:03

Аз пък мисля, че потребителя пуснал темата трябваше да започне с тази информация.Защото допълнението с тържествата много промени нещата.Няма нищо общо с първоначалното инфо. Има и много неизвестни.Много поръчители, много неизвестни. Изискване за монтаж, интересно, такова тържество обикновено се снима от началото до края, почти без прекъсване.Къде да монтираш, къде да сменяш плановете. От такова мепороприятие шедьоври не могат да се сътворят, важно е да е качествено и обективно заснето. И сайтовете и потфолиото мисля, че са напълно излишни също.

Публикацията е редактирана (18-03-12 21:04)

Автор: MARIANA88   
Дата:   19-03-12 02:33

Доколкото разбирам ще е някакъв празник с концерт на дечицата. Снимане с 2 камери близък и общ план от стативи и монтаж.В зависимост от залата камерите да са от ляво и дясно или горе и долу така почти винаги едната покрива нежеланите движения пред другата и не рискувате дете да е закрито от друго и да се налага да се търчи със статива ,а и незабележимо се режат излишните подреждания на участниците с прещракване на камерите.Иначе какво да се монтира дет викате от една камера меню да се сложи субтитрите кой се е потрудил празника да стане възможен и едно клипче 2-3 минутно евентуално в началото.

Автор: Miro__Slav   
Дата:   19-03-12 03:26

[smilie21]

Дата:   19-03-12 07:34

Извинете ме за любопитството, но каква е нормалната цена според Вас на многокамерни снимки/2 камери/ Фул ХД? Питам, защото зная, какво бих поискал аз за подобна услуга във Варна и ми се струва, че в детско тържество за 15-20 би била инцидентна подобна поръчка... Не че не може...

Дата:   19-03-12 11:37

Вижте, този проект ще бъде и своеобразен тест - ако резултатът е добър, мога да ви гарантирам 3-4 такива поръчки годишно. Отделно могат да дойдат поръчки от другите родители, от детската градина, от приятели и познати.

@MARIANA88: [smilie24]

Автор: langel   
Дата:   19-03-12 14:07

На детски тържества винаги има нужда от осветление, но никога не се ползва и не трябва да се ползва.
При две камери - общият план на статив, близък план - от ръка.
И с една камера може да се постигне двукамерен ефект, но с повечко концентрация, мисъл и повечко игра при монтажа.
Според мен при тези параметри и изисквания би било редно да се договори твърда цена за, примерно 20 DVD-та, а в HD да се изчислява при поръчка на поне 5 BR. Основна цена в случая не върши ръбота, защото не би била достатъчна. Основна цена се договаря, когато се поръчва продукт или без тиражиране, или с голям, но неуточнен тираж, например - от самата детска градина. Последващо тиражиране може и да има, но да не е от изпълнителя.

Дата:   19-03-12 14:24

Автор: veb   
Дата:   19-03-12 14:59

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »