Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имам нужда от съвет за изложба.
Автор: mikino   
Дата:   27-02-12 10:14

Здравейте приятелчета!
Имам нужда от Вашите съвети във връзка с престояща изложба. За пръв път ще правя такава и не съм много на ясно къде в София мога да намеря подходяща печатница или фирма, на която да дам снимките си. Бихте ли ми препоръчали някоя, която сте ползвали и сте доволни от качеството?
Намерих човек, който да направи рамки и специални стъкла, но не знам как стоят нещата с проявяването. Файловете са достатъчно големи и се надявам, който и да е да се отнесе професионално.
Благодаря Ви предварително![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Имам нужда от съвет за изложба.
Автор: 3DF   
Дата:   27-02-12 10:26

Свържи се с sd

Мисля, че ще свърши работа

Автор: k_p   
Дата:   27-02-12 10:27

ако се обърнеш към Николай Трейман с молба за съвет как да си организираш изложбата съм сигурен че ще ти разкаже всичко от А до Я[cool]

Дата:   27-02-12 10:29

Това от А до Я ми харесва [smilie5] Ще разгледам оферти и определено ще ми е удобно от А до Я [smilie5]

Автор: мътно   
Дата:   27-02-12 10:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: k_p   
Дата:   27-02-12 10:40

Човекът си има екип за всякакви въпроси-Боби,Катя и останалите....[beer]

Автор: DEKOV   
Дата:   27-02-12 11:10

Ще правиш изложба, това е чудесно, а до сега не ли си копирала снимките на хартия, качеството на снимките не се свежда само до резолюцията и големината на файловете.

Публикацията е редактирана (27-02-12 17:26)

Автор: thumper   
Дата:   27-02-12 11:26

Поинтересувай се и как да си подготвиш файловете за печат, да не останеш неприятно изненадан като си вземеш хартиените копия. Пусни няколко мостри преди да дадеш цялата поръчка. Иначе за качествен широкоформатен печат, виж photo-place.org Със сигурност има и други добри, но аз само това съм позлвал и съм доволен. Успех и да кажеш кога/къде ще е изложбата [beer]

Публикацията е редактирана (27-02-12 11:27)

Дата:   27-02-12 11:31

Да, това смятам да направя. Както казах ми е за пръв път и не искам да остана с лоши впечатления. Надявам се всичко да е ок.
До колкото съм чела и слушала, да подготвиш изложба не е лесно. Ще поканя, когато всичко е готово! А темата я оставям за изненада[smilie5]

Автор: pefoto01   
Дата:   27-02-12 13:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sirkhann   
Дата:   27-02-12 13:54

Аз я знам темата :P

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »