Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тема на serjy!
Автор: Myth   
Дата:   18-02-12 15:47

Е тук ся си дърлете колкото искате, на кой софта му бил нелегален или не и дали това има общо с откраднатите снимки.
Ако админа реши да я премести темата в клуба щото и аз не съм сигурен дали е за тук.

Serji, тук може да се изявиш както си искаш.

Отговори на това съобщение
 Re: Тема за не/легалния софтуер на serji!
Автор: ecobo   
Дата:   18-02-12 15:55

А така!
Много е лесно да се "говорят" празни приказки в интернет, но някои неща лесно се доказват. И като излезе, че говориш празни приказки, олекваш като перце.
Винаги ме е дразнело (не само във ФФ) как хората умират да се изявят на гърба на другите, и как неистово крещят неистини в желанието си да бъдат забелязани. Говорят без да знаят и без да са сигурни на принципа "а аз чух че" и така заблуждават много други хора, които са тук да научат нещо.
Спрете се, хора. Дръжте се на положение. Иначе не е красиво просто. Ако кажеш "А", трябва да си гортов да кажеш и "Б". Иначе, по-добре нищо не казвай, за да не ставаш за смях.

Re: Тема за не/легалния софтуер на serjy!
Автор: serjy   
Дата:   18-02-12 15:58

искаш ли да викна представители на властта да проверят и документират всичко което имам в дома си, но ако го направя след това ще те съдя, да си знаеш.

Дата:   18-02-12 16:05

Това са глупости!
Ето, предлагам ти бърз и лесен начин, както аз го направих: дай да видим нимера на сертификата, с който си купил Фотошоп. Или ще кажеш, че нямаш Фотошоп [smilie3]
Ще ме съдиш за какво? За това че се съмнявам в нещо, ти твърдиш обратното, и отказваш да дадеш доказателство, което се дава много лесно. Ето, ти сега си на компа си, копирането и публикуването на ID-то на софта ти ще ти отнеме 10 секунди.
Ти си на ход!
Докажи на хората в този форум, че не си говорил празни приказки, като каза, че всичко ти е легално. Нямам никакви други претенции към теб. Просто искам във форума да се говорят само истини.

Дата:   18-02-12 16:06

Утре ще проверя какво си писал, сега тръгвам на съботно-неделна почивка.

Надявам се, че няма да се изложиш, и ще дадеш на всички тук да разберат, че аз съм лъжеца, а ти си много точен пич и не лъжеш!

Автор: serjy   
Дата:   18-02-12 16:07

на домашният си компютър нямам инсталиран фотошоп.

ще те съдя че ме наричаш крадец и лицемер.

определенията ги лепиш ти и то по подозрения, а не аз.

Автор: 1vo   
Дата:   18-02-12 17:05

Значи според доста форумци е "нормално" да откраднеш софтуер за стотици лева, филми и музика също, а като ти постнат някъде някоя пършива снимка - РЕЕЕЕВ.

Нито Фотошоп имат безплатен софт за "дом. ползване", нито от холивуд пускат филми без пари за "дом.ползване".

КРАДЕЦА вика: "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"! [smilie7]

Автор: ilcoin   
Дата:   18-02-12 17:17

1vo [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Сега ще те разскъсат вероятно, ама си прав!

Автор: compur   
Дата:   18-02-12 17:22

не разбирам... това някакъв вид публичен "чат" ли е? [beer] [beer]

Автор: bpavlov   
Дата:   18-02-12 17:25

не, другарски съд е

Автор: compur   
Дата:   18-02-12 17:45

o.k.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »