Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покупка на "ADOBE" пакет
Автор: cameraman   
Дата:   16-02-12 08:42

От къде и на какви цени мога да купя "ADOBE" пакет, включващ фотошоп ЦС5, премиер, илюстратор... необходимото за фото-видео ателие...

Отговори на това съобщение
 Re: Покупка на "ADOBE" пакет
Автор: BoneFletcher   
Дата:   16-02-12 08:52

Абе, не че подкрепям пиратството, ама по-добре си купи един хубав обектив за тези пари.
От друга страна големите майстори не ползват фотошоп!

Ако пък толкова много искаш да си дадеш парите:
http://www.hermessoft.com/bg/software.html

Автор: joktar   
Дата:   16-02-12 08:52

www.adobe.com

Автор: e-mil   
Дата:   16-02-12 08:53

Там.

Автор: imitev   
Дата:   16-02-12 08:55

Нагласи 2 бондака и си готов.

Автор: Myth   
Дата:   16-02-12 09:30

Директно от сайта на адоби. Ама това наистина са МНОООООГО пари.

Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   16-02-12 09:57

И мен цс5 все още ме мъчи, но се надявам до 2 години да го закупя и него. Само той май остана от пиратския софтуер на компютъра ми, ма много скъп мамка му ....

Автор: imitev   
Дата:   16-02-12 09:59

Дотогава ще е ЦС7[smilie5]

Автор: didesignbg   
Дата:   16-02-12 10:09

Адоуб пускат много интересна оферта, нарича се Creative Cloud. Вместо да купуваш продукт, купуваш услуга. Не се обвързваш с конкретна версия на пакета, а просто ползваш най-новата версия за конкретен период от време. Цитират цена от 50 долара за месец, старт до края на това полугодие. Дали ще се предлага в България е друга тема.

http://wwwimages.adobe.com/www.adobe.com/content/dam/Adobe/en/products/creativecloud/images/creative

Creative Cloud

Re: Покупка на
Автор: bvsmp   
Дата:   16-02-12 10:54

...

Публикацията е редактирана (21-04-15 16:52)

Автор: reason   
Дата:   16-02-12 10:55

Най-изгодно е от щатите но проблема, е че трябва да се договориш с продавача на митническата декларация да пише друга цена ако е търговец трудно защото е незаконно ако е часно лице по става. Другия вариант е академичен-студентски лиценз но за тази цел трябва да имаш познат които учи в университет най-добре извън бг. За българските университети не съм чул да дават такъв лиценз.

Иначе Адоби клауд става но за БГ няма да е достъпен най вероятно а и цената няма да е 50 долара а 50 евро за Европа. [smile]

Автор: compur   
Дата:   16-02-12 11:06

хамериканците продават пакетите на адоби само за техния си пазар и за канада. което значи, че не може да го използваш, ако живееш другаде!

за европа - холандия или германия.

при нас - BMG е официалния вносител, но... те не продават директно, а използват дилърска мрежа.

за академичните среди и университетите се продават и у нас лицензи, но... трябва академична справка от университета, че си преподавател в съответното учебно заведение. естествено закупуването става през банковата сметка на учебното заведение, което... ако не е включено в бюджета им...

кофти е, че ти трябва продъкшън премиум пакета!

[beer] [beer] [beer]

Автор: reason   
Дата:   16-02-12 11:20

Това не е вярно compur пакета може да се активира отвсякъде проблема е че подръжката е само за щатите иначе има търговци които пращат по цял свят за справка ибей.

Автор: tzl   
Дата:   16-02-12 11:32

cameraman,

Ти сигурен ли си, че ти трябват неща от CS5? Аз лично не го притежавам, тъй като не ми трябва такава функционалност. Купих си Elements и от него ползвам може би 5% от функционалността и то го отварям много рядко за някои илюстративни неща само. Повечето обработка си я върша в Lightroom, където и си организирам снимките. Аз дори не разбирам от повечето неща, които тука тийнейджърите правят със снимките си с пиратските фотошопи, тъй като и не ми трябва да ги разбирам.

Не знам точно какво възнамеряваш да правиш, но помисли дали няма да ти върши работа Elements. Свали си trial-a и пробвай. По-добре вземи само нещата, които ти трябват като софтуер, а инвестирай останалите пари в хардуер. Все пак хардуерът е основното занимание на едно фото ателие (според мен).

Публикацията е редактирана (16-02-12 11:36)

Дата:   16-02-12 12:16

аз не видях някой да е казал, че ще се пазарува от и-бей. казано е "от щатите", което значи... прочети по-горе!
а за продажба, всеки ще ти продаде, но как ще го активираш?
автора може и студентски да си купи, но...

Публикацията е редактирана (16-02-12 12:37)

Автор: dvda   
Дата:   16-02-12 14:19

Като си купи студентски лиценза няма да е негов и все едно е с пиратски

Автор: boni   
Дата:   16-02-12 15:08

Шотландец, за какво ти е на тебе фотошоп:) Ти снимаш диви животни, там сериозни обработки и монтажи не се правят. Имаш си легален RAW конвертор, в него може да си настроиш доста добре картината като цяло.
Честно казано и на мен не ми трябва кой знае колко.

Дата:   16-02-12 15:47

ей сега ще влезне и suggs и ще ти обясни, че освен Lightroom друго не ти трябва.

Автор: ivomorskiya   
Дата:   17-02-12 19:50

cameraman, по-добре си вложи мангизите в качествени обективи и тяло. Лайтрум-а ти върши прекрасна работа за първична обработка. За по-нататък може да вземеш Портрет Профешънъл (струва около 100 долЯра) или Фотошоп Елементс. Втория си има предостатъчно функции. Докато ги научиш половината, ще излезе по-по-следващата версия. Без майтап!
Не знам що се хвърляте на тежки, скъпи, професионални програми, които и без това искат професионален хардуер, а и истински професионални знания за постигане на възможностите им...
Останете си със здраве!
[shtrak]

Автор: Prakticar   
Дата:   17-02-12 20:11

И аз да питам - какво ще препоръчате на любител, за основна обработка на сканирани снимки, без изгъзици и глезотии, но да поддържа 16 бита цвят?
Имам предвид легално, не пиратско.
Есички тия адобита, фотошопи и т.н нямат ли хоме едишън, аматеур едишън и т.тн?
Извинявайте за глупавия въпрос, ама щракането със жилото ме кефи повече от щракането с мишката, затова съм и абсолютен лаик във второто.

Автор: victory13   
Дата:   17-02-12 20:48

Здрасти,
Ставам банален, но да споделя опита ми до момента по въпросите с безплатния и платен софтуер.
За РОУ файлове ползвам RawTherapee. Програмата има контроли, неотстъпващи на другите конвертори, с отлични резултати. И е безплатна.
Ползвам я до краен резултат с Фуджито. За съжаление с другата ми камера не съм доволен от резултата, и днес получих Фотошоп Елементс 10 от Амазон ЮК за сумата от 42 лири с доставка и ДДС. Между другото у нас съм търсил, и намирал Елементс до 9. Не знам защо не предлагат 10... Или не съм търсил.
Трябва да кажа, че терапията иска доста ресурс. Гасила ми компа, или тя самата гасне без предупреждение. Натоварих си компа с макс оперативна памет, и сега гасне само програмата понякога [smilie18] . В тази връзка днес забелязах, че ако я сложа на външния монитор, си работи без грижи и спирания, конвертирайки 40 и нещо файла до 16 бита ПНГ. Нямам идея защо е така [smilie8] .

Автор: victory13   
Дата:   17-02-12 20:51

Само да допълня, че в момента може да се свали иползва безплатно бета версия на Лайтрум 4. Но това ще е до 31.03... За проба обаче става...

Автор: photostoykov   
Дата:   17-02-12 22:28

Господа, имайте предвид следното:
- при всяка по-нова версия на софтуера, се изисква и нова, по-мощна версия на хардуера (човекот Мур го е казАл);
- софтуерът на Adobe работи предимно с RAM и му е нужна много;
- за фото- и видео- редактиране в ателие е необходим само абсолютния минимум Photoshop Elements 10 + Premiere Elements 10

http://www.adobe.com/products/photoshop-premiere-elements.html

или Lightroom 4 (когато излезе...)

[smile]

Публикацията е редактирана (17-02-12 22:38)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: