Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ползване на бг гаранция в чужбина?
Автор: josephflavius   
Дата:   12-02-12 22:06

Имам питане (може да прозчучи глупаво) - признават ли се гаранциите, издавани от български магазини от сервизи в трети страни? В момента пребивавам временно в Полша, и няма да се прибирам в България до Юли, а пък ми се налага да ползвам гаранцията на апарата си, понеже фазовият му автофокус отказва да работи. Ще се радвам ако някой сподели опит от подобни сервизи (ако са полски - най-добре), или пък, ако се окаже че не мога да ползвам гаранцията си, то тогава дали бих могъл сам да направя нещо (пробвах стандартните смени на пълни/празни батерии, карти, преседяване, ресетване на фърмуера), че да се справя сам с проблема си. Благодаря :)

Отговори на това съобщение
 Re: Ползване на бг гаранция в чужбина?
Автор: mr_kras   
Дата:   13-02-12 21:43

Питай първо търговеца, който ти го е продал. Друго - влез в сайта на производителя и опитай да го регистрираш със серийнния му номер. Трето - провери къде в Полша има фирмен сервиз и се обърни към тях директно. Дори и да нямаш гаранция в Полша, възможно е все пак да го ремонтират гаранционно. Имал съм подобен случай, само че с лаптоп.

Автор: Suggs   
Дата:   13-02-12 22:11

Автор: mr_kras
Дата: 13-02-12 21:43
Трето - провери къде в Полша има фирмен сервиз и се обърни към тях директно.

Това според мен трябва да е "първо" [smile] .

Автор: mr_kras   
Дата:   14-02-12 01:05

Може, зависи и как му е по-удобно.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »