Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за Фотоапарат
Автор: NikoShondrov   
Дата:   04-02-12 11:18

Здравейте,
от скоро съм се запалил по фотографията (винаги съм я харесвал, но сега е по-силно) и сега искам да си купя фотоапарат. Много хора ме съветваха да не давам много пари за първи фотоапарат, а да взема някой като за начало в порядъка 200-400 лева. Тук идва въпросът ми към вас- Може ли някой да препоръча фотоапарат за тези пари, който би ми послужил добре. Аз съм си харесал един http://www.olympus.bg/consumer/29_digital-camera_sz-10_-_specifications_24152.htm . Какво ще кажете за него и може ли да се намери по-хубав за тези пари?
Благодаря ви предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Фотоапарат
Автор: mi6ito01   
Дата:   13-02-12 21:15

Добър подход като цяло но защо си се захвърлил точно на Олимпус ?[smile] и аз ти предлагам това : CANON POWЕRSHОТ SX150

Автор: neillmakoli   
Дата:   13-02-12 22:07

Автор: mi6ito01
Дата: 13-02-12 21:15

Добър подход като цяло но защо си се захвърлил точно на Олимпус ?[smile] и аз ти предлагам това : CANON POWЕRSHОТ SX150

Ако ще е от тази серия бих препоръчал SX 110 ili SX 120 [smilie3]

Автор: bai_mity   
Дата:   13-02-12 23:31

Aз бих ти препоръчал FujiFilm FinePix HS 20 exr[smile] , аз съм с него и съм много доволен като за 1-ви апарат :) по същия начин съм като теб... винаги съм искал да снимам и сега реших да започна да се занимавам с това и си купих този доволен съм!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »