Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Критики относно снимката.
Автор: S.Photography   
Дата:   02-02-12 14:57

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403066_264882103582070_197685483635066_614147_1251538

Отговори на това съобщение
 Re: Критики относно снимката.
Автор: mastiff   
Дата:   02-02-12 15:01

Нищо особено

Автор: harvester_vn   
Дата:   02-02-12 16:43

[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: красис   
Дата:   02-02-12 18:07

уффф[smilie11]

Автор: iasen2   
Дата:   02-02-12 19:52

та какво е искал да каже Авторът ............
А какво си е мислил лирическият герой, когато самодивите в Балкана ..................

Автор: s.lazarov   
Дата:   02-02-12 20:21

Надали ще получиш критика като публикуваш снимки в темите тук, защото вече все по-често се прави, най-много да получиш някой язвен коментар (и то не съвсем неоправдан). Другото нещо - трябва ли ти "критика" и ако да се замисли от кого ти трябва и защо ти трябва?

Критика получават неща, които привличат внимание, ако не получаваш критика, значи просто нещата ти не привличат зрителя или си станал толкова добър, че никой не би те критикувал (но не забравяй, че и най-добрите получават критика), така че прецени за себе си. Но най-важното е да не се отказваш, въпреки и заради критиката(или поради липсата на такава).

Успех! (-;

Автор: BoneFletcher   
Дата:   02-02-12 20:25

Това, че картите са жълти, а не бели много ме кефи!
И ъгълът под който е направена снимката е много сполучлив, защото се наблюдава ДОФ.

От само себе си се разбира, че играчът ( лирическият герой ) е на кръстопът. Дали да продължи рискованата игра на карти, рискувайки да остави любимата си дама ( с име, започващо с буквата 'А' ) без подарък за 8-ми март или да се прибере по-рано, както подсказва пламенното му ( червено ) сърце и да я зарадва с бутилка гроздова 'A'насонлийка, както показва черният туз спатия. Изобщо паралелът между играта на карти и истинския живот е толкова силно пресъздаден, че зрителя го изпълват чувства, които и той сам не разбира и го карат да се строполи на колене пред мъдростта и прозрението, които ще променят из основи живота му.

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   02-02-12 20:28

BoneFletcher написа:

> И ъгълът под който е направена
> снимката е много сполучлив, защото
> се наблюдава ДОФ.
>

[smilie10]

Автор: V-plod   
Дата:   02-02-12 21:00

ей на времето беше много вървежна играта Кент, а тук някой е спечелил или се опитва да извика едно мощно Ааааааааа [smilie4]

Автор: мара   
Дата:   02-02-12 22:18

мое и покер да е.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   02-02-12 22:35

.. Ако беха картите с голи жени .... от тия ретрото .... повече щеше да привлича вниманието ...... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   02-02-12 22:38

Ако е на "всичко коз" авторът казва "100". Ако е на "без коз" авторът си кюти и чака да фане повдигната десетка и последно десет с четворна дама. Те това е[beer]

Автор: bozo   
Дата:   03-02-12 00:06

Форума винаги ми е правил кеф...[smilie18]

Автор: kirosekiro   
Дата:   03-02-12 01:09

Тук в България и в българските форуми, населени от нас българете винаги човек може да получи в изобилие подигравки, хапливи подмятания, дребнави и злобни дебилни шегички.
Достатъчно е да си крачка назад от другите и да съгрешиш да ги попиташ нещо...щото видиш ли всите са на високо вече и далеко... орли.
Това не е само тук във ФФ- повсеместно явление.
Сблъсквам се с това поведение всеки ден обвързан с работата ми.
Предпочитам да търся професионални съвети и мнения в чужди форуми, където хората не са дребни и смачкани, злобни и... дребни и смачкани от кривия си животец.
Колко от писалите по-горе... в това число и аз казваме нещо!?

Автор: nboyanov   
Дата:   03-02-12 01:13

Що така с рогата напред? Човекът направил една снимка, която явно го кефи и иска мнение,а вие го изядохте с парцалите.
P.S. Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Публикацията е редактирана (03-02-12 01:27)

Автор: nboyanov   
Дата:   03-02-12 01:14

Я, някой ме е изпреварил.

Автор: mastiff   
Дата:   04-02-12 21:11

Хаха дори едно заяждане не видях. По-скоро е това:
Български форум:
Автор: Дайте критика (искам се докажа един вид)
- получава едно две мнения пояснителни, дори не критични.
Даже много точно казано - снимката не е нищо особено - не изглежда зле, просто не грабва окото. Снимката трябва да има ясно послание, да показва нещо.. да се отличава и да не е като останалите. В случая няма много акценти и нормално да не се отличава.

И следват още 20 мнения от мрънкащи как може да се пише така, какво е това заяждане и как в чуждите форуми не е така...
Извинявайте, ама в чуждите форуми няма такива теми. Все на някой му е криво нещо, очевидно и аз сега го правя, но досега не обръщах внимание, но вече ми писна от мрънкащи. Във всяка тема некви изблици. Даже футболните коментатори са ни адски зле(то и руските са такива, не знам това някаква славянска кръв ли е, от комунизма ли е..) По скай спортс или там някоя английска програма като гледам мач, коментатора един такъв спокоен, безпристрастен и коментира каквото е нужно, вместо да чете през цялото време някакви статистики. Докато нашите на петата минута знаеш на кой е привърженик, крещи все едно от атаката му зависи живота(или парите, най-вероятно е заложил някой лев) и през останалото време коментира някакви безсмислени статистики пред себе си и даже понякога разменя статистиките на отборите и чете грешно. Голям народ сме, няма две мнения.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »