Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Светкавици Yongnuo
Автор: caracol.Bs   
Дата:   20-01-12 18:20

Здравейте

Доколкото знам Yongnuo правят нещо като копия на марковите светкавици на Канон и Никон .Коя от светкавиците на Yongnuo се доближава до Nikon SB800 или SB900.Защото като гледам всичките им модели са за без пари по4ти в Ebay.А Никонските светкавици дори и втора ръка са доста скъпички .

Поздрави

Отговори на това съобщение
 Re: Светкавици Yongnuo
Автор: groshev   
Дата:   20-01-12 18:24

560 се доближава - но само по външен вид - нищо общо няма с Сб-900. Че е без пари хубу ама и толкова работи. Не е крайно кофти ама гледай поне да е от БГ (да има гаранция) иначе е въпрос на късмет.

Автор: Славов   
Дата:   20-01-12 18:58

Купени няколко броя от дийлекстрийм, първите преди повече от година, никакви проблеми до сега [smilie24] [smilie24] [smilie24]
В БГ са почти 2 пъти по-скъпи, така че от вън си взимаш 2 на цената на една тук....

Автор: boyanb   
Дата:   20-01-12 19:39

znam за поне 2-ма доволни [smilie24]

Автор: kosio2002   
Дата:   20-01-12 20:56

И аз съм доволен от YN-560 - купена нова от БГ за 125 лв.
[shtrak]

Автор: pbg   
Дата:   21-01-12 09:19

Ако ползваш 2 светкавици YN 560 е страхотна за втора светкавица. Но за втора. Фирмената светкавица в повечето случаи е незаменима.

Автор: HepBeH_XaMcTep   
Дата:   21-01-12 12:08

YN си рпавят собствени светкавици,които се базират само по дизайн на някои по-скъпи "Фирмени"
За парите са чук, но за парите!

Ако искаш TTL - http://www.hkyongnuo.com/e-detail.php?ID=288

Цената е около 160$ в ebay

Като характеристики се доближава до по-скъпите светкавици, но незнам как би било на практика

Автор: raych_eu   
Дата:   21-01-12 12:40

Ако се чувстваш късметлия - стават. На мен ми изгоряха yn460 и yn560 за няма и 100 сработвания, yn460 мисля ,че нямат защита от прегряване, съобразявал съм се с китайския им произход. Сега имам Nissin и по - малко разчитам на късмета и изобщо не броя колко святка за минута. Успех на всички избрали евтиното!

Автор: insofia.net   
Дата:   21-01-12 12:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: raych_eu   
Дата:   21-01-12 14:09

[smilie10] Силни думи - nissin правили ментета. Сигурно сте ги пробвали. Да Ви кажа аз нищо не разбирам , просто се подведох по надписа Made in Japan.

Автор: pachok   
Дата:   21-01-12 14:25

Аз имам Yongnuo 468. Има няколко режима на работа, включително ТТЛ. Взех я нова за около 150лв. от някакъв БГ сайт, но без гаранция (явно ги купуват на едро от китайски сайтове). За сега не ми е правила проблеми, но и рядко я ползвам. Yongnuo ако не се лъжа стават на всички канонски тела, при никонските не е така.

Автор: egoucm   
Дата:   21-01-12 15:09

и аз имах такава светкавица [smile] купувана от ибей.
Изгоря след половин година много рядко цъкане, късмет

Автор: pefoto01   
Дата:   21-01-12 15:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Славов   
Дата:   21-01-12 15:57

Ако съм професионалист навярно не бих я погледнал, но снимам за удоволствие и изгори ли, ще взема друга, кво му плащаш.
Иначе почти 1000 лева за светкавица, [smilie10] на тяло за 500 [smilie3]

Изобщо не става и въпрос за сравнение с маркова светкавица ...

Автор: niki_versace   
Дата:   21-01-12 21:10

а колко струва смяната на лампа на такава светкавица?

Автор: burningice   
Дата:   21-01-12 21:19

Ha оригиналната канонска смяната на пурата ми излезе 9,99$.

Автор: www.Stefoto.EU   
Дата:   21-01-12 22:23

В момента имам ДВЕ Канонски с изгорял TTL - 420 и 580EX II. Звъннах на 'Зентекс' и ми поискаха ЧЕТРИСТОТИН ЛЕВА !!! за да ми оправят 580-то. Като чух цената, за 420-ката въобще не питах. Стоят си в чекмеджето.
...Забравих да кажа, че за година и половина на 580-то ДВА пъти й изгоря лампата, а имам 420 на по пет години с които здраво плющя в тавана и нищо им няма!

Автор: caracol.Bs   
Дата:   22-01-12 10:21

Поръчах си YN467 тук много я хвалят http://www.bviphotovideo.com/public/index.php?page=reviews&review_id=17

Реално светкавицата ми трябва като снимам навън защото аз имам 3 импулсни лампи ,но генераторите са доста скъпи и тях ще ги ползвам само в студиото засега . Един друг въпрос мога ли радиосинхронизатора за импулсните лампи който имам да пали и светкавицата YN467? Модела му е АС 04В

Автор: didka   
Дата:   14-03-12 10:48

..направо ме уплашихте с мненията си, а тъкмо си мислех да си купувам Yongnuo YN-467[smilie11]

Не снимам много, не ми трябва за професионални цели, а най-вече когато сме на закрито вечер - в къщи, заведение - но ако за толкова кратко време се разкапва...брррр.....

А и това инфо за нея - че аз в училище не съм чела толкова много :)

Някой ако има наблюдения - нека ми сподели, препоръча
Търся по принцип светкавица за не повече от 200-220лв.
Благодаря

Хубав ден на всички [beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   14-03-12 10:56

Аз си взех преди няколко месеца YN-565(копие на 580EX) и съм доволен, има си всичко което ми трябва че даже и се пали безжично от 60D-то. Взех си я от базара нова за 240лв.

Все пак винаги си има вероятност да попаднеш на дефектна бройка, но като е 4 пъти по-евтина от канонската за любител си струва риска [beer]

Автор: sirkhann   
Дата:   14-03-12 11:00

Ами тогава имаш избор - Sigma, Nissin, втора употреба оригинална.

Дата:   14-03-12 11:16

Благодаря ви.

По принцип мисля от еbay да си я взема.
Къде да мога да гледам за втора употреба в бг?

Автор: sirkhann   
Дата:   14-03-12 11:25

В базара на форума [smilie18]

Дата:   14-03-12 12:02

[beer]

Автор: bluebird81   
Дата:   15-03-12 18:10

Аз преди година и половина си купих 2 броя YN-460 и особено едната съм я товарил много - фотосесии по 200-300 снимки на плажа в горещо време на мощност една степен под максималната, но никога не са ми правили проблеми светкавиците, работят си и двете нормално. Те и без това са с по-ниско водещо число тези светкавици, а и не презареждат особено бързо, така че не знам дали може да възникне проблем с прегряването. После си купих Nikon SB-800 и дифузьорът и пасва идеално на YN-460. Вече с дифузьор не съм ги товарил много, може би има малка вероятност за прегряване. За ръчни светкавици за цената си са добри YN-460, мен лично единствено не ми харесва че нямат звукова сигнализация.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »