Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Класьори за филмови ленти
Автор: magnuss   
Дата:   15-01-12 18:54

Започнах да подреждам лентовия архив вкъщи, но в един момент свършиха всички класьори, които имах свободни. А имам още доста филми за категоризиране. Има ли някой на идея откъде мога да закупя класьори за ленти 36на24 и 6на6. Едно време имаше едни, които бяха като пощенски плик, с мека оризова хартия вътре. Щеше ми се такива да намеря, но не зная дали се произвеждат вече. Сега съм срещал полиетиленови само по фото-студиата, в крайна сметка и такива стават. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Класьори за филмови ленти
Автор: kefalcho   
Дата:   15-01-12 19:58

ами има такива от оризова хартия , аз такива ползвам и ги купувам от фотото до нас , като се има предвид ,че във самото фото се намира в едно село до Мадрид . Така че мисля ще намериш в някой по-голям град .

Автор: icikonti   
Дата:   15-01-12 20:55

питай на л.с. ТУКА

Автор: sokola   
Дата:   15-01-12 21:15

Съжалявам,че ще разочаровам търсещия,но разпродавах точно такива повече от половин година.Първоначално имах количество да го зарина поне в половин ръст,но icikonti бе последния щастливец.
А и цената беше повече от приемлива.
Успех в търсенето!

Автор: sd   
Дата:   15-01-12 22:20

тия дни си поръчах един пакет за лайка филми от германия. Обади ми се - може да си го поделим.

Публикацията е редактирана (15-01-12 22:21)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »