Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся градивна критика
Автор: azarel   
Дата:   12-01-12 10:38

Здравейте колеги,
Търся мнения и критика за работите си, с удоволствие бих начуил нещо ново.
Ще съм ви благодарен ако ми дадете някакви насоки и напътствия спрямо сегашните ми работи.

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=110745

Отговори на това съобщение
 Re: Търся градивна критика
Автор: S.Paskalev   
Дата:   12-01-12 10:48

Не са лоши, нещата. На мен ми харесаха, но можеше да се размине и без слагане на заглавията, на няколко снимки, върху самите снимки. Нека снимката да говори сама, за себеси. [smilie24]

Дата:   12-01-12 14:45

Да това ми го казаха когато го показвах на познати мерси за мнението.[smile]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   12-01-12 15:14

Виждам, че имаш необходимата техника, както и , че си усвоил на добро ниво снимането и обработката. Етюда с лампичките може да се доразвива. Кадъра с момичето и бялата баничарка ти е добър, но надписа,парчето бяло небе и огромното бяло петно на колата го развалят, защото отклоняват погледа в сюжетно маловажни неща.
Дерзай и успех!

Дата:   15-01-12 18:45

Мерси за коментара Gospodin.
сега като погледнах снимката с баничарката и на мен много ми хвана окото бялото небе.
С удоволствие бих чул и други мнение,
благодаря отново за коментарите.[smilie24]

Автор: sickdreams   
Дата:   15-01-12 19:12

здравей, колега. Аз по-скоро ще дам едно рамо, отколкото сериозно критика. Ами хубави са снимките, има потенциал за развиване, имаш добър усет за цветовете - слаби, ненатрапчиви с меко усещане (за тази снимка с баничарката и тази с мацката на витошка). Моят съвет да изучиш моделите, които снимаш в какви пози и ъгли изглеждат най-добре. По-принцип някой хора са много красиви в преден план, но в профил изглеждат доста зле и т.н. Друго... задният фон също трябва да се изучи. Тази с баничарката е развалила снимката. Не е трябвало да снимаш момичето или е трябвало да намериш отзад някоя X5-ца или да няма коли ;]]]]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »