Автор: Sky_Knight
Дата: 16-12-11 23:29
@GOSPODIN
Ще се извърти, ако се включи някой, който се чувства недооценен и почне да дудне, че ей сега като почнел да прави снимки на пилци и мацки, да видим как ще му литнел рейтинга като сладкопойна чучулига над снимачната площадка на Фермерския календар от миналата година...
Темата си е интересна и е много лесно да бъде доказана тезата за тендецията изцяло обективно. Обаче аз нито имам време да правя извадки от сайта, нито пък смятам, че ще постигна нещо, ако го направя. Със сигурност обаче мисля утре и/или в неделя да поснимам малко стрийт пилци и беловласи мацки, че нещо в тоя форум недооценен се чувствам
А аз съм сигурен, че на Knartist просто му е омръзнало да гледа само едни и същи пилци и мацки, та сега подлия му план е да провокира де що има скрити таланти да покажат и те малко матр'ял
@Knartist Чшшшт, бе! Това за композицията свято, бе! Как така "както си искам". Че то иначе композиция ли е, бе, серсемино! Я мери два пръста от горния ляв ъгъл на окото на модела, махни тая трева на 300 метра отзад, че ти разваля геометричния баланс! Златни правила са това! Леле.. добре че е късно и няма истински фотографи по това време - те сега по правило хващат златния час на Луната бе!
Хахаха - ей сега застрелях... така де, рибата. Това с пилците е тенденция! Имам една снимка, дето са се осмелили да гласуват за нея и що да видя - ми тя с пилци бееее!
Публикацията е редактирана (16-12-11 23:35)
|
|