Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравей те наскоро си закупих въпросния фотоапарат но програмата на никон не го намира. В мен ли е проблема или просто няма подръжка за него. Ако някои се е сблъсквал със същия проблем моля да сподели опит.
Докато се рових в нета намерих доста програми които уж вършат въпросната работа но ми писна да ги деинсталирам защото нито една не е завършено решение, няма live view или пък не работи с Nef files.
Попаднах и на http://www.oxfordeye.co.uk/master/master.aspx която уж върши работо но не сам я купувал за да я тествам, реших да споделя проблема си с вас.
Ако някой се е сблъсквал с този проблем бих бил наистина благодарен да си сподели опита.
В смисъл, че Никон преднамерено е орязал тази функция от камерата или софтуера си. Така както е лишил Д3000, Д3100, Д5000, Д5100 от високоскоростна синхронизация с оригиналните си светкавици. Такива мръсни номера правят всички производители за да им купуваме по-скъпите продукти.
Страшни мръсници са, направо съм бесен иначе апаратчето много ми харесва и с някои малки разлики върши страхотна работа.
Ще търся да го излъжа някак или ще се излъжа аз!
Наистина съм разочарован и мисля да си взема канон следващия път, поне там няма неподдържани, вкючително и еос 300Д и него го поддържат. Мръсници!!!
оня ден отидох и си взех една количка за голф... много хубава супер вози ама се оказа, че ония мръсници са ме извозили... нито мога да си тегля караваната с нея нито да си пренеса 2 тона цимент за вилата... големи мръсници са ей... следващия път ще си взема сенокосачка и ще се оправя....
да да да! пробвано и полувинчато, няма live veiw (в смиъл това което вижда обектива да го видиш на диплея на компа) неможе да контролира компенсцията на експозицията в положителни стоиности може само до -5. не контолитра прехвърлянето на фаилове или директното запяметяване на компютъра, не вижда NEF само Jpeg абе половинчата работа.
Много съм нещастен продълвавам да търся програма която да ме избави от мъките
Джъмбо прав си че искам неща които по принцип са малко по профи но Canon могат, висок ниския клас няма значение. Как така има програми които го подкарват макар и половинчати и при това са third party, или какво сега тез в никон незнаят или немогат да пуснат подръжка? Даи да си го кажем направо, кои ще им копува скъпите апарати? Аз съм начинаещ и не правя плакати по 15 метра че да имам нужда от ултра високи параметри. Не се заяждам просто търся решение на проблема си, моля помагаите с предложения за software.