Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с DVD рекордер
Автор: tranzit   
Дата:   26-11-11 23:25

Здравейте имам проблем с двд рекордер Sony RDR-AT 100 DVD-/Festplatten-Rekorder 160 GB (DivX-zertifiziert, HDMI, Upscaling 1080p) schwarz плеара работи добре във момента който почна запис на двд диск ми показва това съобщение thare were some copi protekted areas.press DISPLAY to klear this mesage. благодаря ви ако може някой да ми каже каде да потърся помощ.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с DVD рекордер
Автор: вальо   
Дата:   26-11-11 23:34

такова съобщение се показва обикновено, когато правиш запис от цифров сателитен или кабелен канал например на музикални видеоклипове, когато тв-предавателят пуска сигнал за защита от запис.

Публикацията е редактирана (26-11-11 23:35)

Дата:   27-11-11 10:19

никога не съм правил запис от сателит или от кабелна тв записвам от видео vhs самсунг благодаря ви но съобщението не се премахва

Публикацията е редактирана (27-11-11 10:22)

Автор: Svetlio70   
Дата:   27-11-11 12:00

Някои от VHS касетите също имат защита ако не са пиратски разбира се.

Автор: Canon   
Дата:   27-11-11 12:19

Погледни по темата
http://www.biline.ca/macrovision.htm

Автор: moketa   
Дата:   27-11-11 12:22

Да, и системата за защита се казва Macrovision
http://en.wikipedia.org/wiki/Rovi_Corporation

Дата:   27-11-11 13:45

не знам как може да се преманне касетите не са защитени можеби трябва да го закарам на сервиз тое още в гаранциа

Автор: GOSPODIN   
Дата:   27-11-11 18:35

Опитай да започнеш записа малко след като си пуснал касетата - 10-15 секунди по-късно. Може да опиташ и през някой друг вход - scart например или компонент, ако има.
Не ти е развален рекордера, а просто така ги правят, за да не може да се записват пиратски предавания и филми, но понякога тая защита се лъже и от най -обикновена касета със сватба или запис правен преди 10 години.[smile]

Автор: gmir   
Дата:   27-11-11 21:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   27-11-11 21:32

gmir, а аз каквом му пиша? [smilie8] От камера или ВХС плеар, все тая. Имам опит с 3 такива устойства и знам, че и от харда не иска да записва създадените чаптъри. Не е повреден рекордера, а просто на фирмените устройства са по -сериозни защитите и регионите. Ако беше НЕО или Елит няма такива проблеми.[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »