Автор: GhostBuster
Дата: 24-11-11 10:51
Както правилно преположи asahi приключенията продължават.
След първоначалното обещание от фотопавилион, че директно ще ми го сменят с MH-C9000 и след като вече им го върнах зарядното (по което няма и драскотина, а според техните думи е напълно изправно). Сега ми се обадиха да ми искат батериите, с които прави проблем за да го тестват с тях. Дори казаха, че е нормално да няма съвместимости с някои марки батерии... Но така и не разбрах защо ще го тестват с батериите след като вече си имат теза, че е НОРМАЛНО да няма съвместимост с определени марки батерии и да не се обяви НИКЪДЕ! Снимката по-горе е явно доказателство, че зарядното е бъгаво.
В началото бях много зарадван от експедитивността на Фотопавилион-а по случая и от договореното по email решение за смяна с друг модел зарядно. Силно се надявам да не ми се налага да ходя повече от 3 пъти до магазина им. Защото язък за поръчката през интернет.
Нямам търпение още днес да им занеса батериите за да видя какво следва оттук нататък.
P.S. Забравих да кажа, че преди да ми излезнат с тезата, че е нормално да не сработва с определени марки батерии, се опитаха да обвинят за случая, батериите, които можело да са дефектни. Звучи логично на пръв поглед, но нали затова е умно зарядното за да има специална индикация за дефектни батерии. А тази сигнализация не се е появявала. Отделно аз твърдя, че зарядното ми развали поне една от тези батерии защото й обърна поляритета. А такова нещо досега не й се беше случвало.
Е-е-е-х, колко по лесно щеше да бъде просто да ми го заменят с друго зарядно.
Публикацията е редактирана (24-11-11 10:57)
|
|