Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешно ми трябва expresscard firewire 800 адаптор, някой знае ли къде продават?
Автор: borissov   
Дата:   18-11-11 12:01

До 2-3 дни трябва да намеря това чудо, само че по магазините намирам само FW 400.... Идеи? :)

Отговори на това съобщение
 Re: Спешно ми трябва expresscard firewire 800 адаптор, някой знае ли къде продават?
Автор: GOSPODIN   
Дата:   18-11-11 16:12

Кабел 800/9 към 400/6 не върши ли работа?

Re: Спешно ми трябва expresscard firewire 800 адаптор, някой знае ли къде продават?
Автор: GOSPODIN   
Дата:   18-11-11 16:20

Намерих ТУК едни кожодери, но срок на доставка 7 дни...

Дата:   18-11-11 16:35

Ами трябва ми захранен порт, а този на лаптопа ми не е. Затова търся експрескард...
Тия кожодери и аз ги видях, ама 220 кинта няма да им дам за това, каквото ще да става! В краен случай ще си взема 400 и ще бъцкам на бавно :)

Автор: Rebellious   
Дата:   18-11-11 16:39

Този е добър, а и цената му е приемлива. Остава да си го поръчаш ако те устройва.

Автор: princess_lia   
Дата:   18-11-11 16:58

kupi si MAC ve[smile]

Дата:   18-11-11 17:01

Rebellious: благодаря, ако не беше ултра спешно щях точно това да направя :)

princess_lia: тц, ни стаа, хетеро съм :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »