Автор: klez
Дата: 06-11-11 13:54
стара тема ама да споделя впечатленията си за 5-6 месеца ползване
Да започнем с хубавите страни
++++++++++
+ Вижда се добре от различни ъгли
+ Има HDMI, DVI, VGA входове
+ Ниска цена (около 400лв)
и сега отрицателните
-------------
- Много кофти Bleeding (на тъмно черния цвят лилавее и свети по краищата)
- Поддръжка - никаква.. на няколко въпроса от LG ми отговориха долу горе в стила на: "Сори брат тва е оправяй се"
- Понякога ми е правил проблеми не иска да се изключва като му спре сигнала... примерно компа заспива, монитора казва No Signal и така остава да свети (вечно) .. понякога се оправя и сам си минава в StandBy. От съпорта като ги питах защо не се гаси те ми казаха "Тоя монитор не поддържа автоматично StandBy-ване", после като им писах че вече почна да се гаси понякога, не ми отговориха
- Случи ми се на няколко пъти като го пусна да червенее целия монитор, след рестарт се оправя
- Забелязвам от време на време някво като мигане на подсветката но е прекалено рядко за да мога да го занеса на сервиз, както и горното с червенеенето
- Няма драйвери за 64Bit Windows 7
- копчетата са някви Тъч, което означава, че ако си на DVI вход, но нямаш сигнал на DVI входа, а искаш да смениш на HDMI< първо трябва да намериш как да подадеш сигнал на DVI, за да светне монитора, чак тогава сработват копчетата (щот са тъч и на самия монитор като светне излизат надписите - кое какво е)
Ако се сетя за други впечатления ще пиша :)
Публикацията е редактирана (06-11-11 13:56)
|
|