Автор: tzl
Дата: 14-10-11 17:46
Именно, че смешното е, че се сравняват по цена. Това, че цените са близки не означава, че са едни и същи продукти. Това са съвършено различни продукти.
Това е все едно да сравняваш 35/1.4 и 85/1.2 по цена и да обясняваш как единият бил по-скъп и бил "по-добър". А то става въпрос за тотално различни продукти.
По същия начин и тук. Ако ще се сравняват по цени, тогава трябва да се сравняват ПЪРВО по показатели, цел (като потребителска маса и чисто практическа цел) на продукта.
Ако човек, който е ползвал сапунерка в чужбина се замисли колко снимки прави от автобус, тогава броят кадри в секунда ще е нещо, което ще му е много полезно. Мен лично ми е липсвало и съм се ядосвал, че процесорът на сапунерката ми не е бил толкова бърз, за да снимам нещо няколко пъти, тъй като движението, "минаващите" дървета/стълбове/храсти са ми пречили да снимам нещо.
А дали цената му е реална — това е съвсем друга тема. Цената му е сложена от хора, които са си направили сметката и са решили, че сигурно ще станат богати от това. По-нататък това е въпрос на потребителите дали ще ги направят богати.
Публикацията е редактирана (14-10-11 17:51)
|
|