Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Питам се аз защо има толкова много обяви за D7000 в базара, почти се бях навил да си купя ама това изобилие от продавани тела ме навежда на лоши мисли. Но водейки се по тази логика Д700 пък е най-търсеният апарат, това прави ли го по-добър от конкурентите???
Мани, мани в събота какви мисли са ме налегнали!!!
yavor-е, в търговията няма логика.
Какво по-конкретно те притеснява за D7000? Единственото нещо, което не ми харесва в него, е теглото . Малко ми е неудобно постоянно да го разнасям със себе си.
моя отговор е че това е може би най-доброто тяло съпоствено цена-качество и съответно най-продаваното тяло на никон,следователно има доста дори и в базара
Незнам защо има токо обяви, но моето скромно мнение е че за цена качество е много добър.
Миналата седмица снимах един ден с него и се влюбих. Имам D5100 и обмислям да го продам и да взема D7000,