Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сравнение ...
Автор: rlk   
Дата:   28-09-11 02:08

Незнам дали ще е полезно на някой, но ето едно сайтче за сравняване на профили за принтери и не само. Не че разбирам много или виждам реална разлика в разпечатките, но донякъде може да подскаже нещо на човек относно мастила или хартия или нещо каквото го интересува да го насочи.

ICCView - Colormanagement, Helpdesk, OpenSource

ICCView

www.iccview.de

Извинявам се, но не стават текста на линк.

Отговори на това съобщение
 Re: Сравнение ...
Автор: asahi   
Дата:   28-09-11 03:08

Е кво има да им сравняваш? Чуждият профил с нищо не те топли.

Автор: klez   
Дата:   28-09-11 08:21

Асахи веднага скача да пази ляба ;)

Автор: zed   
Дата:   28-09-11 09:47

Да, ама е прав.

Автор: compur   
Дата:   28-09-11 12:40

Може и да е седнал, но е прав! [beer] [beer]

Автор: colorit   
Дата:   28-09-11 14:28

Асахи пък точно, какво да си пази на хляба - колкото по-компетентни са юзърите на техниката, която подържа, толкова по-пухкав ще му е хляба [smilie3]
А иначе безхаберието е повсеместно и тази тема го доказва. Какво има да сравняваш на профили. Всеки профил е създаден за определено устройство с определени консумативи. Което и да промениш в системата профила вече почва да вреди, вместо да помага [smilie3]

Дата:   28-09-11 16:10

Защо чужди профили. Сравняваш си твои ако искаш. Качваш си ги, сравняваш си ги, въртиш си ги, каквото искаш си ги правиш и решаваш кой ти по-харесва.

Автор: asahi   
Дата:   28-09-11 22:11

Е ми върти си ги, пък после не се чуди защо са ти увъртяни цветовете.

Дата:   28-09-11 23:39

За мен не бери грижа, цветовете са ми чудесни/прекрасни направо. С ровене и питане, грешки и корекции съм го постигнал. И са ми помагали хората да се науча как да го правя. Това се опитвам и аз да правя, да помагам на който незнае. С мрънкалясването си едва ли помагаш на някой. Ако пък те е страх за нещо и/или не искаш да помогнеш с нещо, поне не пречи. Ако се мислиш за добър в тази област значи имаш проблем, а ако наистина си добър, то тогава наистина не те разбирам какъв ти е проблема.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »