Автор: borissov
Дата: 26-09-11 14:50
baldhead: wtf? помислете дали не е удачна идея да се засилите с глава в стената следващия път като Ви тресне нуждата от такива излияния.
muu, asahi: да бе, carry-on е, то това е най-хубавото, това беше основният проблем, че нямаше carry-on раници с колелца, дето да отговарят на нуждите ми. И затова споделям с такъв ентусиазъм откритието си, много пъти сме обсъждали проблема с колеги. Любопитното е, че дори в NYC само един магазин продава тази марка, Адорама. В BH я няма! Беше последната бройка, за капак :)
и да, 4.7 кила празна е, Computrekker-ът ми е към 3 май, като го натъпча удря 22-23, ако не и повече. Хич не е фън за влачене по летища на гръб и висене на опашки за чекин и паспортен контрол и метални детектори и кво ли още не, особено ако мъкнеш още 20 кила куфарче през рамо с генератор, глава и т.н. Еквивалентът от Lowepro беше x200, което е супер като куфар, но жалка картинка като раница, щото трябва да я извадиш от корубата и презрамките са като конец за зъби; или там runner нещо си, което не побираше 17" лаптоп и колелцата са му кекави. Сега си ги гледам Computrekker-a и Airport Takeoff-a една до друга до леглото - много по-компактно изглежда, много по-малко шанс има да привлече внимание и да ти претеглят ръчния. Вътре успях да натъпча тяло, четири големшки обектива, филмовото тяло с неговите си 3 обектива, 2 броя 580-ки, светломера, карти, зарядни, софтбокс лумикуест, цветни филтри лумикуест, един 95мм поларайзър дето заема чука си място, неща за чистене, огромното тъпо зарядно на лаптопа, 3 покетуизърда, 1 TB хард, четец за ЦФ карти, стойка за статив за 580ка, кабеляци, няколко филма, малка сапунерка за кръчмарски снимки барабар със зарядното й, цигари, портмоне, ключове и презервативи :))) А, опционалното чанте за лаптоп Artificial Intelligence е гениално, ако стане проблем с размерите на летището може да го откачиш и си става personal item, повечето авиолинии пускат с 1 куфароподобно и 1 лаптопска чанта. Абе, голяма радост вкъщи :) 5 години се кълнях в Lowepro, ама тия ThinkTank направо ме издухаха от водата, и материалите, и изработката са на друго ниво.
Толкоз за рекламната пауза. Тия дни ще се разходя до BH и за един Пеликан за като съм с кола, и повече една стотинка за чанти няма да дам :)
Публикацията е редактирана (26-09-11 18:05)
|
|