Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Малко забавление утре, от 16.00 на входа на морската, до фестивалния комплекс - който има филмово апаратче, лайка или среден формат и малко време и желание - да заповяда да се поразходим из морската 2 -3 часа и да пощракаме... После се надявам в тази тема да видим скановете .....
Ако някой има среден формат и няма филм за него - ще услужа с нещо цветно... :)
Как е възможно в последния момент да организирате таквоз готино събиране бре! Чак сега видях... Иначе можеше да дойда и аз, да му се не види. Друг път по-навреме се обаждайте! И да качите снимки, ей!
на фуджи го направих на червения, нямам сякаш забележи към проявяване/скан... Имам забележки към мене си, че нямам една снимка на фокус...:))) Нещо не се справям с тоя екран за фокусиране на минолтата....:)
...и една от nex-a да пусна по същото време, като ми свърши филма... Мисля че трябва хубав филм и доста по качествен скан за да може да се сравнява.... .. .и да се науча да фокусирам с минолтата де... 80% брак съм направил, ега си тъпака съм....
може апаратите да не са в час, едно разместено огледало може да скофти много нещата. филми във варна - павильона имат с 1 ден доставка от софия, кодак имат на склад това онова хубаво ако попиташ по-настоятелно. Може да се намират хубави негативи. Виж проявяването и скана са тегави. Кониката бива в повечето случаи на червения, на колхоза има едно дето проявяват - май също са добре. Скан - никъде няма свестен или аз за сега не съм намерил, флатбет епсъни колкото искаш по познати иначе..., но да идеш на фото да си дадеш филма да се сканира - забравете поне за сега или по-добре снимайте с джиесема защото това ще ви сканират по фототата, сложили са повечето едни момиченца дето дават скан и каквото стане.
Разместеното огледало наистина прави големи мизерии :( Аз за това не си снимам вече с Практика-та, щото не знам къде да я занеса да и го наместят... огледалото.