Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Това са автори, чиито снимки са влезнали в изложбата и са разпределени в паната. Постарахме се да включим почти всички, които са изпратили снимки, Ако има отпаднали са заради малки файлове, висока компресия или несъотвествие с тематиката.
Аз благодаря за отпадането ми в последния момент. Продължавам да смятам, че промяна на условията на изложбата, два месеца след обявяването и е най-малкото неетично.
Марини, това не е конкурс с гласуване и награди, за да има проблеми с промяната на условията.
Това е безплатна за всички автори изложба. Никой с нищо не е задължен, нито дължи нещо.
Има много автори, които ще участват в подобна изложба за първи път. Много от вас, по-старите автори са участвали нееднократно.
Освен това в началото на другата година ще има друга инициатива, която пък е с тематично свързана България-Америка.
Е няма как всички да участват навсякъде. Едни ще участват сега, други следващия път и т.н.
Мотивът "е ми безплатно е, за без пари - толкова", който е обявен по-горе е просто недопустим, и привичен на закостенело и изостанало мислене. Все едно правиш промоция на хранителен продукт с мостри с изтекъл срок на годност и да казваш е ми кво искаш, не съм ти длъжен с нищо щото е безплатно. Дъъъъъ успех и КЪСМЕТ в бизнес отношенията ;)))
"Изложбата става наистина супер:) Измислихме начин да участва MarinY, защото е прав, че имаше промяна, от която е ощетен" Е, това го приветствам! Успех на изложбата и сполай ви за труда!