Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разговори с Румяна Николова и Николай Генов за "Travel"-фотографията - 14/19.09
Автор: photosynthesis   
Дата:   09-09-11 16:07

Каним ви - на 14 и 19 септември - на разговор с авторите на изложбата „8 спирки под Южния кръст” Румяна Николова и Николай Генов. [smile]

Входът е свободен, а темата е свързана с особености на снимането по време на пътешествие - понякога и в екстремно неблагоприятни условия.

Повече подробности...

Отговори на това съобщение
 Re: Разговори с Румяна Николова и Николай Генов за "Travel"-фотографията - 14/19.09
Дата:   09-09-11 16:07

[smile]

Re: Разговори с Румяна Николова и Николай Генов за "Travel"-фотографията - 14/19.09
Автор: fotorafi   
Дата:   10-09-11 19:28

Успех на Румяна и Николай[beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   10-09-11 19:55

[smilie3]

Автор: fotorafi   
Дата:   12-09-11 02:32

[smilie24] [smitten]

Дата:   14-09-11 10:35

Довечера от 18:30 часа е първата среща с Румяна и Николай.

Ще имате възможност да видите две серии от филма "Чудесата на Индия", след което да чуете и питате за различни неща, свързани с "кухнята" на едно тяхно пътуване.

Очакваме ви! [smile]

Re: Разговори с Румяна Николова и Николай Генов за
Дата:   19-09-11 15:55

Тази вечер е втората среща в център ФотоСинтезис

Видео от част от първия разговор - благодарение на Радослав Шарапанов и bulgaro.asia тук

Публикацията е редактирана (19-09-11 16:13)

Автор: Frida   
Дата:   19-09-11 16:23

Желая успех на подобни начинания, още повече аз самата обичам да пътувам и да снимам.

Само тая "travel" фотография в заглавието толкова ли не можахте да я преведете. [smilie2]

Автор: Lalinda   
Дата:   19-09-11 16:42

Радвам се, че видях и някои необичайни гледки към Рио де Жанейро и Мачу Пикчу през мъгла.

За съжаление, травел фотографията се цени не много високо тъкмо по сайтовете, където болшинството потребители не пътуват и гледат на нея само като на нещо, показващо екзотика... Впрочем, често успехът й, пък парадоксално, се дължи именно на това, т. е. на екзотиката.

Харесах шарените облекла на перуанците. На някои от кадрите изглежда сякаш нарочно позират с тях за фотографите.

Понякога ми е любопитно дали местните, които са заснети на кадрите на пътешествениците, могат да се видят в готовите албуми?

Аз самата също съм имала желание да снимам местни тук-таме, но това, че позират, не ми допада...

Но без всякакво съмнение, нашият свят изглежда доста беден пред цветовете на екзотиката.

Успех на авторите.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »