Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за SONY HDR-CX 360
Автор: stemer   
Дата:   17-09-11 10:11

следва ...

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за SONY HDR-CX 360
Дата:   17-09-11 10:20

Здравейте!
търся любителска видеокамера с добро качество на видео изображението /за снимки си имам Никон/, коректен бял баланс, стабилизация. Спрях се на модел с флаш памет защото са по удобни и леки. Основната редакция, която правя е да изрежа част от заснетото, така че нямам нужда от Mini DV.
Колебанията ми са между Сони и Панасоник. Канон малко ме разочароваха като марка.
Харесах конкретния модел на Сони, защото е изчистен от спорни екстри като проектор и др.
Моля за мнения както за конкретния модел, така и за други в ценовия клас 1500 - 2500 лв.

Автор: aron   
Дата:   17-09-11 22:39

Моделът не е лош, но имай пред вид, че няма визьор и трябва да гледаш само в LCD-екранчето, което може да е проблем при силно слънце. Освен това сензорът на тази серия камери е доста малък- 1/4", няма много ръчни настройки и обективът в най-широката част е 29,8 мм, което не е много.
Бих препоръчал в ценовия клас 2500-2600 лв по-добрата серия модели на Sony- например CX700 - той е с 1/2,8" сензор, има визьор, "широкият" край на обектива почва от 26 мм.

Дата:   19-09-11 12:04

Благодаря!
Чуденката ми е голяма, защото баща ми ще снима с камерата - предимно на авто. Ще се използва повече за пътуване. Лично за мен надявам се следващият ми фотоапарат да е с добро видео като функция, съответно ръчни настройки и пр. За това може би основното е камерата да има добро изображение и да е компактна

Автор: aron   
Дата:   19-09-11 15:21

Изискванията ти за "камерата да има добро изображение и да е компактна" са доста несъвместими, но все пак зависи от личната ти оценка за "добро изображение".
Ако ще се ползва предимно за снимане по време на пътуване- препоръчвам по-евтините модели, особено ако ще се ползва в автоматичен режим. Тогава няма смисъл да плащаш за по-скъп модел с възможности, които няма да се използват. В този случай и камерите от серията 360 вършат задоволително работа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »