Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение за Nikon P300
Автор: zero   
Дата:   10-09-11 14:29

Колеги, преди време ми се прецака дисплея на видеокамерата и я продадох, намислих да купя друга но се замислих колко малко я ползвам като такава и реших по добре да взема сапунерка с фулХД видео.
Та така след доста лутане между 3 модела последно се спрях на Никон Р300 като го сравянвах с Sony dsc Wx7 Цък и Канон иксус 220HS Цък
Сонито на първо четене за цената си от 449 лева беше много впечатляващо, но само на дипслеи, на компа нещата не седят така :) Канона не е лош но кат чили никона по ме кефи.
Апарата ще се ползва като ежедневна сапунерка от мен и жена ми, да снима и видео на малката ми щерка и да замени верния ми до сега сапунер олипус Ка-медия и видеокамерата ми.
Само да кажа, не искам препоръки за по висок клас,(ценови диапазон 400макс, техниката ще е от сащ) имам и два ДСЛР 400Д и 40Д с достатъчно добра оптика с които работя но за ежедневно и разсходки не ми се мъкнат, трябва ми джобен формат сапунер и затова искам вашето мнение за Р300 и нарочно споменах и другите два апарата за да кажете от трите правилно ли съм се спрял на никончето. То е и наи скъпо като цена 277$ срещу 170$ за сонито , и към 220$ за канона.
Благодаря за всеки смислен отговор и съвет :) нарочно пускам темата в събота а не в петък по ясни за всички нам причини[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение за Nikon P300
Дата:   11-09-11 09:40

Брееее тука само профита бре, никои не ползва съпунери. Нищо като го взема аз ще му направя едно ревю [shtrak]

Автор: hemilio   
Дата:   11-09-11 10:07

имам P300 от десетина дни и съм очарован от него-много добро видео,чудесни снимки за спомен прави,обективчето му се справя много добре вечер-f1.8![smile]
много удобно и компактно-винаги с теб-без да ти тежи и пречи!
препоръчвам!
Аз втория си ДСЛР мхнах-заради него![beer]

Дата:   11-09-11 20:33

[smilie5] Мълчи, мълчи, и аз се чудя 400Д дали да не го засиля в пазара като си взема тоя и ако толкова много ми хареса :) Искам само да те питам как се справя с фокусирането , смисъл ако се наложи да го вдигнеш веднага и направо да щракнеш без да му дадеш време за фокус, бави ли се с отработването на кадъра докато фокусира или успява почти веднага да щракне. То е ясно че ако не е фокусирал няма да щракне докато не го направи, но определено ще ти направи впечатление колко се бави от натискането на спусъка до щракването. Питам това защото сонито което гледах ми хареса че мигновено щрака шом му натиснеш до краи спусъка, направо като ДСЛР :)Не че това толкова ще ме бърка ама хлапето ми е много пъргаво и няма да е лошо апарата да може такива неща :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »