Автор: zero
Дата: 10-09-11 14:29
Колеги, преди време ми се прецака дисплея на видеокамерата и я продадох, намислих да купя друга но се замислих колко малко я ползвам като такава и реших по добре да взема сапунерка с фулХД видео.
Та така след доста лутане между 3 модела последно се спрях на Никон Р300 като го сравянвах с Sony dsc Wx7 Цък и Канон иксус 220HS Цък
Сонито на първо четене за цената си от 449 лева беше много впечатляващо, но само на дипслеи, на компа нещата не седят така :) Канона не е лош но кат чили никона по ме кефи.
Апарата ще се ползва като ежедневна сапунерка от мен и жена ми, да снима и видео на малката ми щерка и да замени верния ми до сега сапунер олипус Ка-медия и видеокамерата ми.
Само да кажа, не искам препоръки за по висок клас,(ценови диапазон 400макс, техниката ще е от сащ) имам и два ДСЛР 400Д и 40Д с достатъчно добра оптика с които работя но за ежедневно и разсходки не ми се мъкнат, трябва ми джобен формат сапунер и затова искам вашето мнение за Р300 и нарочно споменах и другите два апарата за да кажете от трите правилно ли съм се спрял на никончето. То е и наи скъпо като цена 277$ срещу 170$ за сонито , и към 220$ за канона.
Благодаря за всеки смислен отговор и съвет :) нарочно пускам темата в събота а не в петък по ясни за всички нам причини
|
|