Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Наистина е много лоша идея да се разпространяват изпълними файлове. Не знам кой Windows потребител може да е сигурен, че филетата му не са заразени с някаква гадория.
Като знам как старателно съфорумците си бекъпват снимките не бих поел риска с един такъв файл да им лепна нещо, което ще им затрие всичките снимки от последния диапозитив насам. Не е най-вероятния сценарий наистина, но е достатъчно вероятен и гаден за да ме откаже.
Абе, не е много висок ключа на повечето. Тези от 4:40 до 5 да, ама другите тц... Серията започваща от 1:27 също е достатъчно бяла, обаче при нея черния акцент се е изгубил. Иначе мога да кажа че ми харесват всички.
Първата снимка, като представяне не висок ключ, няма нищо общо с висок ключ, първата серия снимки стават, но имат прашинка на сензора долу в дясно, ако претендираш с тва за реклама-не става. Останалите снимки нямат черно.
+ harvester_vn
А с тва за дигиталния фотограф ми е смешно...
да бе първата снимка си е е талон за бял ключ, за прашинките ползвай тензух напоен със едно пръскване на дезодорант Зелена ябълка и после старателно забърсване на монитора, и ти си залей сензора с доместос и ти ще загубиш черния цвят, в гуглето : калибриране на монитор,
бъзикам се
пп
първата снимка ако не е в Бял ключ тогава какъв по ангелите го търси там!?
Може би да, първата е единствения висок ключ... Подведох се в първия момент по черния фон. А тва с дигиталния фотограф и с разните му там цифри вземи го махни, или поне да излизат само цифрите 0 и 1...
именно при цифровия апарат излизат 0 нули и 1 единици
"прашинките" са от фона
това за рекламата ти е само в главата истината дори не се пресича с мисълта ти,
добре че черното липсва че току виж станат черно бели снимките, а проекта е по снимки висок ключ,
а за ЧБ виж тук първия слайдЪ