Автор: navy
Дата: 04-09-11 15:36
В замундата почнаха да пускат някой 3Д филм, може би 2 досега
Говоря за истинско 3Д с полукадри, а не онова, с анаглифните очила мазното...
Алтернативата е да си купуваш от амазон или другаде, но и там предлагането не е голямо.
А и това са филми, които вече са минали премиера по кината...
Изобщо смисъла от 3Д оборудване за у дома на този етап го виждат тотално... никакъв
Колко филма излизат на година? Десетина... сигурно. Колко си струват да се гледат? Може би пет... за мен - два до три, но хайде...
Това са 60 лева за кино на човек. Ако е семейство... 240-300...
Ако парите нямат значение - скачай смело, новите играчки носят кеф, някои много краткотраен
След като гледам някой 3Д в Арената после го чакам да излезе фул ХДТВ в замунда за да си го изгледаме у дома и да го усетим като детайл и качество. В киното 3Д ефекта е УАУ заради някои 3Д моменти, но те откъсва от филма, доста маже на моменти и изобщо нещо взеха да си оставят ръцете или все още имат някакъв сериозен проблем при създаването...
На моменти маже, на други дразни... на много места движението е странно равномерно накъсано, абе не е тамън още работата.
А, дам, има и още един сериозен проблем.
За да гледам добре 3Д филм е нужно да си боядисам лицето с черна вакса
Тези тъпи очила отразяват кожата на лицето ти на вътрешната страна на стъклата/пластмасите. На светли сцени това много дразни, изображението му пада контраста от това и в зоната извън екрана се виждат светли петна... абе, табиетлия съм си аз. Като седна да гледам филм у дома дето се вика приспивам кучето на съседите да не джафка случайно
|
|